Patru moduri stylish în care să porți fuste midi

2022 poate să fii fost anul fustei mini, dar anul acesta podiumurile au spus o poveste cu totul diferită. În timp ce stilurile micro încă erau în atenția noastră, acestea au fost duse la noi dimensiuni, stilurile maxi dominând podiumurile și tendințele de modă.

Recomandarea farmaciștilor Catena este MaxiTonic de la Benesio, un supliment care conține o combinație unică de 24 de elemente (vitamine, minerale, acizi grași nesăturați și extracte naturale), care contribuie la revigorarea și tonifierea organismului și la îmbunătățirea calității vieții.

Iterații din denim au fost observate pe mai multe podiumuri de primăvară/vară 2023, cu diferite croiuri, forme și lungimi.Dacă dorești să abordezi stiluri de fuste maxi și midi anul acesta, iată patru moduri sylish în care să le porți:

Outfit pentru vineri seara

Combină o fustă maci cu un maiou sau top și tocuri asimetrice pentru un outfit stylish. Această ținută este potrivită pentru o zi de birou, dar la fel de potrivită este și pentru o ieșire în oraș.

Brunch-ul de sâmbătă

Asociați o fustă din satin cu un pulover și mocasini pentru un aspect confortabil, dar elegant, perfect pentru o întâlnire la cafenea de week-end.

Duminică la Galeria de Artă

Cu o jachetă Bomber și niște cizme interesante, această ținută este elegantă, dar un pic edgy.

Luni la muncă

Din nou, fusta de satin asociată cu o vestă și niște tocuri, accesorizată cu o curea, această ținută este grozavă pentru birou. Adaugă un blazer sau o haină în zilele mai reci pentru a menține căldura și da un alt aer ținutei.

Iulia Mirică

Foto: shutterstock, marieclaire.com.au