Paula Seling, in deschiderea Hollywood Music in Bucharest la Sala Palatului

pian_rosuPe data de 28 martie are loc la Sala Palatului, incepand cu ora 19:00, editia a doua a Hollywood Music in Bucharest. Seara va fi una de sarbatoare, de fast hollywoodian si de stralucire. La eveniment participa European Royal Orchestra, iar toti cei prezenti vor putea patrunde in universul fascinant al filmelor ce au devenit emblema cinematografiei internationale.

Artista Paula Seling va aduce in seara de 28 martie tribut cantaretei Whitney Houston, sustinand astfel un moment cu totul special. Seducatoarea Paula va fi si surpriza serii, iar o alta invitata de marca este Prim Solista Daniela Vladescu.

”Viata mea a fost cladita intr-un mediu muzical pe care l-am intretinut mereu cu filme de cea mai buna calitate. Consider ca filmul fara muzica nu poate exista pentru ca intotdeauna muzica iti transmite o stare de spirit si completeaza peisajul si mesajul cinematografic. M-am alaturat acestui proiect care poarta amprenta Asociatiei Culturale Teocta cu mare drag si increderea ca va depasi chiar si asteptarile celor mai pretentiosi dintre cinefili sau muzicieni”, a declarat Paula Seling.

Text: Ruxandra Raica