Paula Seling şi copilul ţinut secret

paula seling copil

 

Paula Seling are 43 de ani, însă nu a devenit mamă până la această vârstă. Cântăreața a fost căsătorită timp de 17 ani cu Radu Bucura şi anul acesta au divorţat. Totul s-a petrecut cu cea mai mare discreţie în ceea ce privește viața personală pe tot parcursul acestor ani, când interpeta a vorbit foarte rar despre dorințele și visurile. Printre acestea şi dorinţa fierbinte de a avea un copil.

Cântăreața şi-a dorit dintotdeauna să ofere mai departe din cunoștințele și darurile cu care a fost înzestrată către un copil. Şi se pare că şi-a îndeplinit această dorinţă, în cel mai mare secret, încă de acum şase ani.

Asa cum te-am obisnuit si tu stii deja, inima Catena bate la unison cu inimile tuturor parintilor si copiilor, tocmai de aceea suntem implicati si venim in intampinarea mamelor cu 8 carticele destinate fiecarei etape de crestere si dezvoltare.

Iată mărturisirea acestui mare secret, pe care Paula Seling l-a împărtăşit zilele acestea publicului, pe pagina oficială de Facebook.

“Elena Bucura Seling este fetița noastră , a lui Radu Bucură și a mea, și este cel mai frumos cadou pe care viața ni l-a dat. Este frumoasă , este bună, e sensibilă și foarte veselă și o iubim până la cer și înapoi.Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine…

La cei aproape 9 ani pe care îi are Elena , a petrecut aproape șase în familia noastră și de atunci suntem cei mai fericiți părinți iar bunicii sunt în al nouălea cer. Până azi am ales discreția în fața opiniei publice că urmare a unei întâmplări nedorite când a venit plângând acasă.  Viața unui copil născut din inimă poate fi uneori complicată, copiii uneori preiau discuțîi din cadrul familial și pot să se necajească unii pe alții, în comunitate. Nu este vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în față oricăror situații . Nu m-a interesat dacă oamenii mă vorbesc sau își pun întrebări la întâlnirea cu noi, singurul lucru important pentru mine era echilibrul Elenei și starea ei de fiecare zi.

paula seling copil

Articolele care rănesc

Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor , determinat, muncitor și talentat în tot ce își propune. M-a uimit evoluția ei, felul în care relaționează cu ceilalți copii, spiritul de leader și dorința ei de a fi mereu prima. Ne iubim enorm și  am sentimemtul că Dumnezeu ne-a pregătit pentru venirea ei,  de mult timp. Cu toate întâmplările din viețile noaste, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei,  îi este foarte apropiat și face tot posibilul  să petreacă mult timp împreună .

În ultima perioada, media a început să scrie tot felul de lucuri, unele total pe lângă realitate . Nu mă afectează și nici nu doresc să comentez nimic.

Însă dacă o afectează pe ea, este grav . Într-o zi m-a luat la discuții și mi-a spus că o prietenă i-a atras atenția asupra unui articol ce spunea că “Paula Seling nu are copii !”.

Soluţia răspunsurilor evazive

Înainte de acest moment, eu am evitat să răspund la întrebări în interviurile mele, despre intimitatea familiei  și am încercat să mă asigur că răspunsurile mele nu pot fi interpretate în așa fel încât să o afecteze pe ea. S-au găsit, însă, jurnaliști care nu înțeleg că intimitatea este un drept și că un răspuns evitat are un anumit rost, iar titlurile mereu sunt puse de alte persoane care au meseria de a găși hook uri incitante pentru click-uri.

M-am mirat și m-a afectat , gândindu-mă la ce o fi în inimioară ei. I-am explicat că unele sunt articole inspirate sau rescrise după interviuri și aparițîi mai vechi, înainte că Dumnezeu să o aducă în familia noastră. I-am explicat că am așteptat că ea să fie suficient de matură încât să nu o afecteze nimic, totodată din respect pentru dreptul ei la intimitate . Voiam să fiu sigură că este decizia ei de a fi cunoscută public, de a avea acces la ceea ce spune lumea. Iar cu câteva săptămâni în urmă a venit la mine și mi-a spus: “Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine”.

I-am spus asta tatălui ei și împreună am decis că, după șase ani de când Elena a stat ferită de gândurile lumii, este suficient de matură să treacă prin aceste lecțîi puternice de viață .

Mi-aș dori că lumea să fie respectuoasă și blândă , așa cum merită suflețelul ei cald, bun, sensibil și luminos, așa cum toți prietenii de familie, cât și cei din media care știau de dragă noastră , au păstrat discreția și au protejat mediul nostru de familie.

Vă îmbrățișez cu drag”

Sursa foto Facebook