Penelope Cruz, din nou insarcinata?

shutterstock 89513086Se pare ca frumoasa Penelope Cruz ar fi din nou insarcinata, potrivit „New York Post”. Actrita si sotul sau, Javier Bardem, ar putea astepta un fratior sau o surioara pentru Leonardo, fiul lor in varsta de doi ani.

Cuplul, format din Penelope si Javier, este impreuna inca din anul 2007, iar cei doi au devenit sot si sotie in luna iulie a anului 2010, in cadrul unei ceremonii intime in Bahamas. Cruz, in varsta de 43 de ani, a vorbit despre modul in care maternitatea i-a transformat practic viata, spunand ca inca din primele secunde simti foarte multa dragoste: „Este o experienta revolutionara, este cel mai bun mod in care pot descrie maternitatea. Te transforma complet, intr-o secunda. Natura este foarte inteleapta si iti ofera noua luni pentru a te pregati, insa in momentul in care ii vezi chipul, te transformi pentru totdeauna”, a declarat actrita cu zambetul pe buze.

Cu toate ca atat ea, cat si sotul ei sunt doua persoane publice, Penelope isi doreste sa isi tina copilul departe de ochii presei, sa creasca intr-un mod cat mai anonim cu putinta si sustine ca nimeni nu are dreptul sa ii invadeze intimitatea chiar daca are doi parinti celebri.

Text: Ruxandra Raica