Penelope Cruz, sexy si provocatoare pentru calendarul Campari 2013

penelope_cruz_campari_calendar_01_thumbPenelope Cruz si-a pus la bataie tot farmecul irezistibil de care da dovada la fiecare aparitie in public, dar si rafinamentul incontestabil, in calendarul Campari 2013. Fericitul care a surprins-o pe frumoasa Penelope in toata gloria sa este nimeni altul decat celebrul fotograf de moda Schuller Kristian, fotograful parizian nascut in Romania care a realizat imagistica incarcata de mister a iconicului calendar.

Calendarul Campari 2013 are ca tema centrala “superstitiile” si este menit a convinge oamenii ca orice superstitie poate fi depasita. In photoshootingul realizat, actrita spaniola socheaza intr-o varietate de tinute de lux ce apartin unor celebre case de moda precum Marchesa, LHUILLIER Monique, Zac Posen, Emilio Pucci sau Alaia.

Intrebata de ce a acceptat sa fie imaginea calendarului Campari 2013, actrita a declarat: “Ca actrita, fotografia si interpretarea unor personaje constituie adesea provocari pentru mine, iar aceasta sedinta foto nu a fost ceva diferit fata de ce eram eu invatata. Am creat un personaj care a trebuit sa arate o atitudine puternica si pozitiva, si intr-adevar, care sa  ajunga cu usurinta  la inima oamenilor.

Setul superb de fotografii  precum si tema destul de originala a calendarului ar putea fi suficiente pentru a-i determina pe fanii brandului, dar si pe cei ai actritei sa se grabeasca sa intre in posesia lui, cu toate ca acesta nu este de vanzare. Ca in fiecare an, doar 9999 de exemplare sunt tiparite si toate acestea sunt distribuite doar prietenilor brandului.

{besps}/mirelazeta/penelope|width=310|height=413{/besps}

 

Text: Andreea Popescu