Penelope si Monica Cruz – designeri de lenjerie intima

Penelope si Monica Cruz – designeri de lenjerie intimaCine spune ca femeile frumoase nu sunt si talentate… se insala. Dovada vie sunt surorile Cruz, Penelope si Monica, care au realizat impreuna o colectie de lenjerie intima in colaborare cu Agent Provocateur.

Linia va include o selectie de sutiene, corsete si bikini. Penelope a declarat ca atat pentru ea, cat si pentru sora ei este o aventura si ca isi doreste foarte mult ca aceasta colaborare sa fie una de durata.

Monica Cruz este imaginea campaniei de toamna/iarna 2012-2013 a brandului si, pentru ca s-a aratat foarte entuziasmata, i s-a propus aceasta colaborare realizata sub atenta supraveghere a lui Sarah Shotton. In plus, Penelope a fost intotdeauna o muza pentru Agent Provocateur si fana a lenjeriei intime. Astfel, surorile Cruz s-au implicat foarte mult in aceasta colaborare si se asteapta ca parteneriatul sa dureze 5 ani de zile. Colectia va fi lansata in luna august 2013.

 

Text: Ruxandra Raica

noiembrie 2nd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate