Pentru pasionatii de espresso: doua site-uri exclusive, create de Blue Coffee Service

-0a0a0aLavazza_Espresso_Point_EP950Daca iti doresti sa incepi diminetile cu un espresso autentic, revigorant, sau sa te bucuri, in dupa-amiezele de weekend, de preparate cremoase din cafea, acum ai la dispozitie cea mai simpla si prietenoasa metoda pentru a le obtine.

Blue Coffee Service, distribuitor autorizat al produselor Lavazza in Romania, lanseaza doua site-uri dedicate consumului de cafea acasa: www.bluecoffeeclub.ro si www.bluecoffeeshop.ro. Distribuitorul Lavazza in Romania raspunde astfel cerintelor consumatorilor care cautau o modalitate practica si rapida de a beneficia de calitatea exceptionala a produselor Lavazza.

Site-ul www.bluecoffeeclub.ro contine informatii complete despre sistemul inovator Lavazza BLUE (Best Lavazza Ultimate Espresso), compus din aparate si capsule pentru espresso, si te ghideaza pentru a primi un aparat spre utilizare gratuita, in comodat, in schimbul unui consum minim lunar de capsule. Service-ul si intretinerea aparatelor Lavazza BLUE sunt de asemenea gratuite, in baza contractului de comodat.

Avantajele sistemului BLUE sunt capsula sigilata, care mentine cafeaua intr-o atmosfera controlata, pastrand aroma si prospetimea pana in ceasca, si siguranta sistemului, care garanteaza un rezultat perfect la fiecare utilizare. Fiecare capsula de cafea Lavazza contine exclusiv cafea naturala, de cea mai buna calitate, in mixuri diferite de sortimente arabica si robusta care ii dau nuantele de gust. Pastrata in capsula, cafeaua este ferita de mediul extern si isi pastreaza perfect proprietatile. In plus, ea are gradul de macinare ideal si este dozata in cantitatea optima pentru a obtine, in fiecare ceasca, espresso-ul perfect.

In Romania, calitatea Lavazza este adusa de Blue Coffee Service, parte a grupului Aquila, cu o oferta care acopera atat sectorul HORECA, al firmelor mari si mici, cat si cel al pasionatilor care isi savureaza cafeaua acasa.

Text: Andreea Popescu