Petrecere-surpriza pentru Bianca Ionita si Silvia Ionita!

party_-_bianca_si_silvia_2_Echipa Stirilor Kanal D impreuna cu Simona Patruleasa, Christian Sabbagh si Daiana Anghel au complotat pentru a le organiza celor doua colege, Bianca Ionita si Silvia Ionita, o petrecere pentru aniversarea lor recenta. Vizibil emotionate, cele doua prezentatoare au fost surprinse de cadoul inedit al echipei Stirilor Kanal D.

Surprizele s-au tinut lant pentru cele doua sarbatorite, colegii pregatindu-le o seara cu muzica live, multe cadouri, dar si doua torturi in forma de televizor cu chipul lor. Cele doua sarbatorite cu greu si-au putut stapani emotiile si printre lacrimi le-au multumit colegilor.

Pentru Bianca Ionita asta a fost prima petrecere-surpriza organizata vreodata. “Este prima mea petrecere-surpriza. Am fost chemata aici pentru o intalnire profesionala cu cei de la Stiri, habar nu aveam ce ni se pregateste”, a declarat Bianca Ionita.

Mai multe imagini de la party-ul-surpriza o sa puteti vedea astazi, la Stirile Kanal D, prezentate de Christian Sabbagh, de la ora 19.00.

Text: Alina Lupa