Pharrell a scos o linie de papuci cu Adidas

Cântăreţul Pharrell Williams a scos o linie de papuci în colaborare cu brand-ul de articole sportive, Adidas.

Artistul ne asigură că perechile de PW Boost Slide sunt foarte confortabile, că aproape “…nici nu simţi că le porţi. Parcă ai purta şosete”. Încălţămintea cu talpă cu spumă este disponibilă în patru culori, pe roz, portocaliu, galben şi negru.Pharrell a scos o linie de papuci cu Adidas

Pharrell  a colaborat prima dată cu Adidas în 2014, pentru o colecţie limitată Superstar, iar de atunci se gândea la un nou proiect cu acest brand. O pereche de papuci PW Boost Slide costă 100 de dolari şi se poate achiziţiona chiar de pe site-ul Adidas.

Despre Pharrell

Pharrell Williams, în vârstă de 47 de ani, este un producător, interpret, rapper, cântăreț, compozitor, antreprenor și skateboarder american. A făcut parte din duoul The Neptunes, unde, alături de Chad Hugo, a produs muzică pop, hip hop și R&B.

De asemenea, este vocalistul și toboșarul formației funk-rock, N*E*R*D. Albumul său de debut, Frontin, a fost lansat în 2003, iar al doilea album, In My Mind, a fost lansat în 2006. Acesta i-a adus celebritatea la nivel mondial.

Text: Bettina Cristea

Photo: Vogue

august 4th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate