Pharrell, noul director de creație de la Louis Vuitton

După mai bine de un an de la moartea lui Virgil Ablog, fostul director de creație a liniei pentru bărbați Louis Vuitton, brand-ul de lux a anunțat colaborarea cu Pharrell Williams. Faimosul cântăreț și producător muzical își va lansa prima sa colecție din această funcție, în cadrul Men’s Fashion Week de la Paris, în luna iunie.

„Sunt bucuros să-i urez bun venit acasă lui Pharrell, după colaborările pe care le-am mai avut împreună în 2004 și 2008, pentru Louis Vuitton, doar că acum, ca noul nostru director de creație pentru linia de îmbrăcăminte pentru bărbați. Viziunea sa creativă dincolo de modă va conduce, fără îndoială, pe Louis Vuitton către un nou și interesant capitol,” a spus CEO-ul brand-ului, Pietro Beccari.Despre Pharrell

Pharrell Williams, în vârstă de 49 de ani, este un cunoscut compozitor, câștigător a 13 premii Grammy, care în trecut a mai cochetat cu moda. În 2003, artistul a cofondat brand-ul de streetwear Billionaire Boys Club, alături de japonezul Nigo, noul director artistic al Kenzo. De-a lungul anilor Pharrell a mai colaborat cu brand-uri precum Moncler şi Adidas, pentru câteva colecții capsulă, ca cele cu pantofii Superstar și Stan Smith.

Bettina Cristea

Foto: Instagram @pharrell