Pharrell Williams, colaborare cu brandul Adidas

Pharrell Williams, colaborare cu brandul AdidasCu siguranta, Pharrell Williams este “Happy” in ceea ce priveste noua sa colaborare cu Adidas Originals. Acest nou proiect presupune lansarea unei colectii sport. Starul nu este la prima colaborare de acest gen si se pare ca si-a castigat deja notorietatea in lumea modei.

Colectia va fi disponibila din vara acestui an, iar Adidas va utiliza materialul Bionic Yarn obtinut in urma “The Vortex Project”, o idee inovatoare ce sustine curatarea oceanelor, reziduurile din plastic fiind transformate in material textil. “Aceasta este o sansa unica de a lucra cu un brand iconic precum Adidas. De la treningul clasic la modelele sport din colectia Stan Smith, brandul Adidas a fost continuu prezent in viata mea, un etalon. Obiectele lor vestimentare sunt atemporale. Acesta este un parteneriat interesant atat pentru mine, cat si pentru Bionic Yarn“, a declarat Williams.

“Suntem incantati ca vom lucra cu Pharrell. Are o imagine care ne inspira continuu, nu numai prin munca si talentul sau, ci si datorita altor interese. Se identifica perfect cu imaginea brandului nostru”, a spus, la randul sau, Dirk Schoenberg, director de creatie la nivel global pentru divizia sport. Pentru Pharrell, 2014 se dovedeste a fi un an de succes.

 

Text: Ruxandra Raica