Piesa neoficiala a regelui muzicii pop, Michael Jackson, pe cale sa fie lansata

Piesa neoficiala a regelui muzicii pop, Michael Jackson, pe cale sa fie lansataO piesa neoficiala a regretatului rege al muzicii pop, Michael Jackson, va aparea pe editia reeditata a albumului Bad. Aceasta se cheama “Don’t Be Messin’ Around” si este prima piesa necunoscuta publicului, din cadrul campaniei BAD25.
Piesa va fi inclusa in editia celebrarii celei de-a 25-a aniversari din 1987 a albumului Bad.

Single-ul a fost inregistrat cu producatorul Brent Averill pe cand Michael avea probleme de sanatate si tocmai de aceea piesa nu a fost finalizata.
Setul albumului va contine 3 CD-uri/1 DVD printre care o versiune remasterizata a albumului, impreuna cu un disc care contine materiale nelansate inregistrate in studioul personal al lui Jackson. DVD-ul va include, de asemenea, filmul lui Michael Jackson din 1988 de la Stadionul Wembley.
Trackul va fi relansat in Marea Britanie pe 12 iunie. Albumul Bad va fi lansat in acest an, pe 17 septembrie.

Propun sa lasam orice alte cuvinte deoparte si sa ascultam piesa: http://www.youtube.com/watch?v=gx0_r0ll3K4&feature=player_embedded

 

Text: Andreea Popescu

iunie 12th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate