Piesa „Pijamale” s-a jucat cu sala plina… de vedete!

Pijamale1Sala a fost plina din nou la inregistrarea piesei „Pijamale”, spectacol care va fi difuzat miercurea aceasta, de la 20.30, la Antena 1. Nume cunoscute din muzica, teatru, televiziune au venit si de aceasta data alaturi de Mihai Bendeac pentru a sustine ambitiosul proiect TEATRU TV.

Dan Negru, Andreea Berecleanu, Gabriel Cotabita, Cornel Ilie, Rodica Popescu Bitanescu, Horia Moculescu, Nicolai Tand, Mirela Boureanu Vaida, Anca Rusu, Stephan Pelger, acestea sunt doar cateva dintre numele cunoscute care au savurat cu zambetul pe buze piesa „Pijamale”. Printre cei prezenti la inregistrarea TEATRU TV a fost si indragitul cantaret Dan Bittman care a vorbit despre teatru si bucuria de a fi aproape de actori.

Despre proiectul TEATRU TV, artistul a avut numai cuvinte de lauda: “Ma bucur de initiativa Antenei. E chiar foarte buna. Lumea e aici, sala e plina si acum se vor bucura si cei de acasa care nu pot fi in seara aceasta cu noi. Pentru mine e o scoala, ma uit ca la niste ingeri la actori si nu pot decat sa-i respect, sa-i iubesc si sa invat de la ei. Cu cat te lasa sa vii mai aproape de ei, cu atat esti mai fermecat”, a mai spus Dan Bittman.

Miercuri, de la 20.30, telespectatorii sunt asteptati sa se bucure din nou de o piesa spumoasa, „Pijamale”, si sa sustina prin simpla placere de a privi TEATRU TV. Din distributia spectacolului „Pijamale” fac parte: Mihai Bendeac (Leonard), Adrian Titieni (Georges), Monica Davidescu (Yvonne), Anca Sigartau (Babette). Adaptare a lui Emanuel Parvu dupa „Moumou” de Jean DE Letraz.

Text: Bianca Badescu