Pink, din nou in fata instantei

pink-aliciaCantareata Pink a fost data in judecata dupa 13 ani de la lansarea albumului “Can’t Take Me Home” de catre compania Specialists Entertainment, care s-a ocupat de lansarea albumului. Cantareata a castigat doua premii Grammy cu acest album, acesta fiind totodata si albumul ce i-a facut loc pe piata muzicala.

Conform tabloidului TMZ, se pare ca Pink a fost acuzata de compania Specialists Entertainment ca nu si-ar fi platit “datoria” fata de aceasta. Tabloidul sustine ca artista a semnat un acord cu compania Productions Thunderstone pentru acest album, desi semnase si cu Specialists Entertainment pentru acelasi album.

Reprezentantii companiei Specialists Entertainment sustin ca piesele “Can’t Take Me Home” si “Hiccup” sunt lansate de ei si ca purtatorul de cuvant al cantaretei le-ar fi dat peste nas spunandu-le ca vor imparti in mod egal drepturile de autor cu cealalta companie cu care a lucrat cantareata.

Cu toate acestea, Specialists Entertainment sustin ca nu au vazut banii, in ciuda succesului inregistrat cu acest album, si prin urmare i-au intentat proces cantaretei. Se pare ca acestia ii cer 36.000 de dolari. Cu toate ca s-a ajuns in instanta, purtatorul de cuvant al lui Pink a declarat ca aceasta nu are de ce sa fie implicata in acest proces, atat timp cat compania Record Sony este responsabila pentru plata producatorilor.

Pink, insa, isi vede in continuare de cariera sa muzicala si, prin urmare, a confirmat recent faptul ca piesa “Just Give Me a Reason” va fi al treilea single lansat de pe cel mai recent album al sau, intitulat “The Truth About Love”.

 

Text: Andreea Popescu