Porecle de vedete

Porecla este acea denumire sugestiva data unei persoane, unui loc sau unui obiect, si, fie ca vrem sau nu, porecla caracterizeaza o parte din noi, ironizeaza o trasatura sau evidentiaza un defect. De multe ori cunoastem, sau recunostem, oamenii din jurul nostru in functie de porecla si, ca sa fim sinceri, uneori nici nu le stim numele complet, insa le stim porecla.

Toti avem, sau am avut candva, o porecla. Unii le iubesc si se simt mandri cand sunt strigati astfel, altii insa detesta sa raspunda la asemenea apelative si se simt profund jigniti. Si pe buna dreptate, intre Barbie si Piggy, se simte o oarecare diferenta, nu?

Noi ne-am autointitulat Colombo si am aflat care au fost cele mai amuzante porecle pe care le-au primit de-a lungul timpului vedetele autohtone. Pregatiti-va sa zambiti!

 Ellie White este Dalmi

Ellie White, artist: In liceu, din cauza faptului ca am o pata in zona dreapta, dragele si scumpele mele colege s-au gandit sa-mi spuna Dalmi. Le multumesc din suflet!

 

Oana Ionita, Bebelusa Karatista

Oana Ionita, coregraf: Asta-i o intrebare buna! In copilarie, toti imi spuneau Karatista 86, dar nu stiu de ce, cred ca eram batausa cand eram mica, eram karatista!

 

Calin Goia, Pictoru’ din Voltaj

Calin Goia, artist, trupa Voltaj: N-am avut porecle in adolescenta, dar am avut mai tarziu cand am intrat in trupa Voltaj. Mi se spunea Pictoru’ de la numele Goia.

 

Claudia Pavel sau Cream cea Creata

Claudia Pavel, artist: In adolescenta toti imi spuneau Creata, iti dai seama! E simplu!

 

Roxana Ionescu, de la Sticks la Mama Natura

Roxana Ionescu, prezentator tv: In copilarie toti imi spuneau Sticks pentru ca atunci eram foarte slaba. Acum lucrurile s-au mai schimbat. Atunci imi parea rau, acum mi-as dori sa-mi spuna Sticks.

 

Raluka era Batman in varianta feminina

Raluka, artist: Mi se spunea Batman cand eram mica, mai ales in liceu, pentru ca incercam sa impac pe toata lumea.

 

Gabriel Maga alias Gabriel Taga

Gabriel Maga, artist, trupa Vunk: Numele meu de familie este Maga si, dintr-un motiv pe care nu l cunosc nici acum, prietenii mei din copilarie imi spuneau Taga.

 

Cosmin Tudoran, Max de la Cassa Loco

Cosmin Tudoran, artist, trupa Cassa Loco: Colegii din scoala generala, de prin clasa a VII a si a VIII a, mi-au zis Max. Dar nu mai stiu de ce.

 

Adina Buzatu a devenit Adina Buzata

Adina Buzatu, stilist vestimentar: Cand eram mica ma gandeam ca nimeni nu-mi spune in niciun fel si mi se parea ciudat, chiar imi parea rau. Ulterior, toti mi-au spus Buzata.

 

Jorje, un fel de Ricky Martin de Romania

Jorje, prezentator tv: Din liceu oamenii imi ziceau Jorje in loc de George, pentru ca era perioada telenovelelor si toti erau fani, si Jorje a ramas pana azi! Unul din idolii pe care ii aveam in liceu era Ricky Martin si din acest motiv am si pornit cariera mea muzicala in zona aia.

 

Text: Madalina Manole