Porecle regale despre care probabil nu ai auzit niciodată

Cu toate titlurile și denumirile lor oficiale, se pare că și familia regală britanică are simțul umorului. În spatele ușilor închise, cei mai cunoscuți membrii au câte o poreclă trăsnită, de la cele mai cute, la cele mai bizare.Archie Mountbatten-Windsor

Prințul Harry, în vârstă de 35 de ani, a găzduit un apel Zoom pentru a sărbători cea de-a 125-a aniversare a Ligii de fotbal de rugby în week-end în care a „scăpat” că îl numește pe fiul său de un an Archie „omuleț”(little man).

El a vorbit despre faptul că ar avea o grădină în care să se poată juca Archie și a spus: „Sunt incredibil de norocs și recunoscător că am spațiu în aer liber și îl văd pe fiul meu, afară, pentru că știu că atât de mulți oameni nu au avut astă oportunitate în ultimele cinci luni.

„Omulețul nostru este prioritatea noastră numărul unu, iar munca cea de-a doua prioritate.”

Meghan Markle

Se spune că viitorul rege, prințul Charles își numește nora Tungsten, inspirat de metalul dur cunoscut pentru robustețea sa.

Ea are, de asemenea, o serie de alte porecle, inclusiv „Floare”, așa cum o alintă părinții, Doria Ragland și Thomas Markle.

Meghan a dezvăluit că este cunoscută de mulți ca MM, iar unii oameni au numit-o M&M’s.

Prince Harry

Meghan Markle este cea care i-a dat prințului Harry o poreclă la doar câteva săptămâni după prima lor întâlnire. O prietenă de ale fostei vedete Suits, Gina Nelthorpe-Crowne, a dezvăluit că Meghan îl numește afectuos „Haz”.

De asemenea, ea l-a numit „dragostea mea” când au văzut un spectacol al lui Hamilton și a spus în documentarul ITV Harry & Meghan: An African Journey că uneori se referă la el drept pur și simplu „H”.

Ea a spus: „I-am spus de mult timp lui H …” și apoi a chicotit înainte de a spune: „Așa îl numesc eu”.

Kate Middleton

Prințul William se poate referi la soția sa drept „Catherine” în interviuri, dar el folosește alinte dulci, în cadrele mai casual.

A fost auzit numind-o cu dragoste pe Kate Middleton „dragă” și „poppet”. Așa drăguț!

Prințul William

Kate Middleton și-a numit soțul „Babe” atunci când au participat împreună la Chelsea Flower Show.

Regina Elisabeta 

Familia apropiată a reginei, precum prințul Charles, prințul William și prințul Harry, se spune că o numesc „mama”.

Cei care sunt fani ai Coroanei vor ști că prințului Philip îi place să-și numească soția „Lilibet”, jucându-se cu numele ei Elizabeth, și se spune că îi spune „cârnați” atunci când sunt singuri.

De asemenea, sunt zvonuri că și-ar numi soția „varză”, care ar fi putut proveni din termenul francez „mon petit chou”, adică „draga mea”.

Familia regală-fotografii noi din arhiva personală

Text: Iulia Mirică

Foto: HEPTA