Familia regală-fotografii noi din arhiva personală

De Ziua Tatălui, familia regală de Cambridge a avut dublu motiv de sărbătorire. Prinţul William a împlinit 38 de ani, iar Kate Middleton împreună cu cei trei copii ai familiei regale, i-au făcut cadou instantanee foto Ducelui de Cambridge.   

Ducele a fost surprins alături de Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis în timp ce se jucau în curtea locuinţei lor din Norfolk. În prima fotografie postată de Kensington Palace îi arată pe copii în timp ce se urcă toţi pe tatăl lor care stă întins pe iarbă. În cel de-al doilea cadru toţi patru pozează fericiţi din leagăn.

Vezi unde unde şi-a petrecut izolarea familia regală!

Autoarea fotografiilor este chiar ducesa de Cambridge, acesta fiind şi motivul pentru care Kate nu apare în niciuna dintre instantanee, relatează Kensington Palace. Se pare că ducesa este pasionată de fotografie, pentru că tot ea a realizat şi instantaneele cu Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis postate de aniversările acestora, în luna mai. La fel s-ar fi întâmplat şi cu felicitarea de Crăciun a familiei regale, pe care o găseşti AICI.

https://www.instagram.com/p/B_TFx2vF-ix/?utm_source=ig_embed

Pe durata pandemiei, Kate şi William au practicat distanţarea socială, aceştia luând parte la diferite întâlniri doar prin intermediul video call-urilor – vezi AICI!

Iată albumul foto al familiei regale!

După o relație de lungă durată, Prințul William s-a căsătorit cu Catherine Middleton, la 29 aprilie 2011, la Westminster Abbey. Cu câteva ore înainte de nuntă, Prințul William a fost numit duce de Cambridge, Conte de Strathearn și Baron Carrickfergus. Cei doi au împreună trei copii: Prinţul George de Cambridge, Prinţesa Charlotte de Cambridge şi Prinţul Louis de Cambridge.

Uite AICI povestea lor de dragoste în imagini

Prințul William, Duce de Cambridge, are 38 de ani şi este al doilea în linia de succesiune la tronul britanic, după tatăl său, Prinţul de Wales. 

Text: Bettina Cristea

Photo: Harper’s Bazaar