Porti talisman? Stii ce semnifica piatra sa?

shutterstock_60730870Talismanele sunt obiecte aducatoare de noroc, care il protejeaza pe purtator de diversi factori negativi. Ele absorb vibratiile pozitive si atrag lucruri bune.
Mai jos, ti-am pregatit o serie de 9 pietre semipretioase, fiecare cu semnificatia sa aparte.

Ametist

Este o piatra a spiritualitatii si a succesului in afaceri. Acest talisman te va proteja impotriva gandurilor negative si impotriva pericolelor.

Turcoaz

Este o piatra destul de fragila, care isi poate schimba culoarea in contact cu pielea. Traditia spune ca este recomandat sa fie purtat de cei care sunt timizi. Piatra ajuta la regenerarea organismului si la stapanirea emotiilor in momente importante.

Calcedonie
Aceasta superba piatra are rol protector impotriva spiritelor rele si a energiilor negative. Atunci cand este purtata, aceasta piatra iti va aduce pace sufleteasca, succes in afaceri si chiar fidelitatea persoanei iubite. De asemenea, in Italia, femeile poarta calcedonie pentru a spori lactatia.

Citrin

Este o piatra care nu inmagazineaza in ea energia negativa, de aceea nu necesita purificari prea frecvente. Purtata fiind, iti va aduce bucuria, optimismul si armonia de care ai nevoie in viata. Aceasta piatra trebuie asezata in portofel sau in orice loc in care tii banii.

Cuart transparent (Piatra de stanca)

Fiind un talisman de noroc, poate fi folosit pentru orice scop pozitiv, fiind un inlocuitor al oricaror alte pietre. Este un bun ghid spiritual, avand un puternic rol protector impotriva energiilor negative.

Malachit
Este o piatra a succesului in viata si ii ajuta pe cei care fug de schimbare sa accepte modificarile necesare in viata lor. Se spune ca se sparge in doua atunci cand anunta un pericol iminent.

Opal
Atrage multe schimbari in viata, ajutandu-l pe purtator sa-si scoata la iveala intregul potential. Mareste creativitatea si aduce bani, succes si fericire. Opalul de foc aduce succes la bani si confera pasiune si energie, iar Opalul negru, daca este purtat langa inima, te va feri de rau, de deochi si te va proteja in calatorii.

Rodonitul (Turcoazul roz)
Este considerata piatra inimii, ajutand implementarea fortei iubirii in planul fizic. Purtat la un lantisor, in buzunar, in poseta sau pur si simplu atasat de haine, va ajuta la mentinerea iubirii, dar si la autovindecarea unei serii intregi de suferinte, prin forta iubirii. Ajuta la afirmarea personala si la detasarea de trecut.

Agat
Piatra de agat transforma energiile negative in energii pozitive constructive. Purtata fiind, ajuta la reducerea anxietatii, a stresului, a suferintei. Are capacitatea de a fortifica actiunea organelor sexuale si de a ajuta la ameliorarea problemelor sentimentale.

Trebuie sa stii ca fiecare talisman este unic si genereaza un anumit tip de forta astrala si energetica. Se spune ca fiecare talisman este slujit de anumite spirite din lumea nevazuta si de aceea ar avea asemenea puteri.

ATENTIE! Nu se pot purta mai multe talismane, pentru mai multe scopuri, o data.

Text: Andreea Popescu