Cosmetice de care vedetele nu se despart

Sunt frumoase, emana energie, au intotdeauna zambetul pe buze si reusesc sa impresioneze pozitiv prin atitudine si stil, dar si printr-un look fresh. Care sa fie secretul aparitiilor impecabile ale vedetelor? Ei bine, le-am rugat sa-si deschida posetele si sa ne dezvaluie care sunt produsele de beauty de care nu se pot lipsi.

Orice femeie preocupata de felul in care arata pasteaza mereu in geanta cateva cosmetice potrivite pentru retusul machiajului sau, pur si simplu, pentru a fi fresh intreaga zi. Am fost curiosi sa aflam chiar de la ele care sunt acesti „aliati” indispensabili ai frumusetii.Diana Dumitrescu

„Mie imi plac gentile mai mici pentru ca sunt mai usor de purtat, cele mari le folosesc doar la plaja sau doar atunci cand am ceva voluminos de carat. Insa, indiferent de dimensiune, din geanta nu-mi lipsesc niciodata balsamul de buze si crema de maini. Mai rar adaug si rujul pe care-l folosesc in ziua respectiva, si spun mai rar pentru ca eu folosesc rujuri rezistente la transfer si acestea isi mentin culoarea de dimineata pana seara, fara sa aiba nevoie de reimprospatare. Cateodata imi adaug in geanta si trusa de farduri. Pe langa cosmetice, un obiect indispensabil, indiferent de dimensiunea gentii, este incarcatorul de telefon.”

Raluca Zenga

„Ce port eu in geanta cea de toate zilele? Pai sunt nedespartita de mini-libraria mea portabila, Kindle, pentru ca iubesc sa citesc cu orice ocazie, mai ales cand simt nevoia sa iau o pauza de la prea mult browsing pe retelele sociale, ochelarii mei de soare favoriti si portofelul cu o carte de credit. Cat despre cosmetice, nu-mi lipsesc niciodata spray-ul tonic pentru reimprospatarea machiajului, rujul mat si balsamul de buze cu miere. Indispensabile imi sunt si pudra coreeana si highlighter-ul, binevenite in cazul unui impuls de selfie! Ah, sa nu uit sa adaug telefonul si un carnet de notite cu care «capturez» idei spontane!”

Doinita Oancea

„Aliatul indispensabil frumusetii este fondul de ten pe care il folosesc zilnic, pentru protectie si acoperire, dar nu-l car in geanta mereu. Ceea ce obisnuiesc sa port, pentru evidentierea trasaturilor si echilibrarea make-up-ului, este iluminatorul, eu ii zic straluciu. Ceea ce nu-mi lipseste niciodata din geanta sau din poseta este rujul. In acest moment am cautat in rucsac si am gasit 5 rujuri. Eu cand imi schimb gentile, nu scot rujurile pentru ca, la capitolul cosmetice, am o colectie impresionanta de rujuri, in toate culorile si texturile.”

Elena Ionescu

„Niciodata nu-mi lipsesc din geanta glosul, pudra si apa termala. Glosul imi este indispensabil si-l folosesc foarte des, insa sunt absolut dependenta de pudra pentru ca eu am tenul gras si indiferent ce metode folosesc pentru a combate excesul de sebum, pudra translucida este cea mai buna varianta si ma salveaza din orice situatie. De asemenea, folosesc din abundenta apa termala pentru ca este ideala pentru reimprospatarea tenului, cu toate ca nu-mi lipsesc din geanta nici servetelele umede sau uscate.”

Text: Madalina Manole