Postludiul, “sarea si piperul” relatiei de cuplu

shutterstock 86743894Indiferent ca vorbim despre femei sau barbati, majoritatea cuplurilor stiu exact care sunt pasii de urmat pentru o partida de sex perfecta. Sexul este o activitate primordiala in viata de cuplu, o experienta fascinanta, un melanj unic de emotie, teama, dorinta, supunere, placere si dominare, indiferent de frecventa si durata acestuia.

De obicei, cand vine vorba de sex, interesul barbatilor intrece orice limita, cu scopul precis de a gasi reteta perfecta pentru preludiul unei nopti magice si implicit al sexului ideal. Sexul este formidabil, preludiul este imperios necesar, insa cum ramane cu perioada after sex?!  Postludiul este amprenta vietii sexuale. Desi are aceeasi importanta ca a preludiului, in cazul postludiului lucrurile nu decurg intotdeauna “ca la carte”. Iata cateva sfaturi pe care le poti pune in practica dupa o partida de sex!

 

Stay tuned! De cele mai multe ori, o partida de sex se incheie cu o stare de somnolenta. Dar pentru noi, femeile, acest gest nu-i tocmai cel mai potrivit. Dragilor, nu uitati ca femeile au nevoie sa primeasca in permanenta atentie, iar perioada de dupa sex nu face exceptie. Postludiul este un moment special, de relaxare, care implica apropierea si o sansa perfecta pentru a va impartasi sentimentele. Asa ca nu va privati de sarutarile si imbratisarile de dupa partida!

 

Dusul in doi! Este ceea ce definim ca intimitate intensa si interactiune maxima. O baie fierbinte are un potential major de recuperare a energiei pierdute si este, totodata, o compensatie excelenta in ceea ce priveste apropierea dintre parteneri. Sub dus, nu uita de masajul cu spuma, imbratisarile calde, mangaierile tacticoase reciproce si complimentele, menite sa-i laude celuilalt performantele sexuale. Nu ca sexul ar fi o actiune murdara, insa trebuie sa tineti cont si de igiena intima de dupa sex. Nu este cazul insa sa faci o obsesie din acest lucru si sa dai fuga la baie imediat dupa incheierea actului sexual. Ti-ai pune partenerul intr-o situatie destul de jenanta si, in plus, vei strica momentul si vei rata momentele de tandrete din partea iubitului. Dupa toaletarea zonei intime, va veti putea bucura din nou de trupurile voastre goale!

 

Transforma postludiul in preludiu! Ce e mult strica, insa nu si in cazul sexului. Daca inca esti excitata, ia initiativa si du momentul postludiului la un alt nivel, care sa transforme actul de iubire tocmai incheiat intr-unul ce tocmai urmeaza sa se intample. Lasati-va cuprinsi de pasiune, dati frau liber sentimentelor, stimulati-va si prelungiti exaltarea. Cine stie unde va pot conduce aceste stari…

 

Text: Alexandra Lupu