Povestea emotionanta a cadoului primit de Teo Trandafir in urma cu 44 de ani, de Craciun

teo-trandafir-deschidere_resultPrezentatoarea emisiunii „Teo Show”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 15:00, la Kanal D, a dezvaluit insemnatatea unui cadou special primit de Craciun, pe cand avea doar patru ani.

Vedeta a povestit cum, in copilarie, si-a petrecut adesea sarbatorile de iarna in incinta spitalelor, acolo unde tatal ei profesa ca medic. Teo Trandafir isi aduce aminte cu nostalgie momentul cand a primit in dar prima instalatie de brad, pe care o pastreaza cu sfintenie si astazi.Un dar simplu, care a marcat-o

„Imi aduc aminte ca locuiam cu parintii, la tara, intr-un spital. Tatal meu, medic fiind, era mutat din sat in sat si locuiam in spital sau intr-o anexa a spitalului. Aveam patru ani si imi doream foarte tare o instalatie de brad. Un prieten de-al tatalui meu, pe nume Aurel, a venit si mi-a adus instalatia mult dorita. Asta se intampla acum 44 de ani, ca sa intelegeti cat de mult m-a marcat acest moment de am tinut minte exact. Instalatia de brad o am si acum si inca functioneaza, culmea. Erau niste lumanari din plastic, dar mi se parea cel mai frumos lucru. Pana atunci vazusem doar artificiile de se asezau in brad”, a povestit emotionata Teo Trandafir.

Text: Oana Baltoc