Povestea vietii cantaretei Whitney Houston, scrisa de mama sa, Cissy Houston

Whitney_Houston_a_muritCissy Houston, mama regretatei Whitney Houston, a declarat ca se pregateste pentru realizarea unei carti despre viata fiicei sale. Conform spuselor ei, cartea va contine dezvaluiri despre cele mai intunecate momente din viata fiicei sale, dar si despre marile bucurii si realizari ale cantaretei. Editorii Harper Collins au anuntat c apublicarea cartii este programata in februarie 2013 si ii va ajuta „pe fanii din intreaga lume sa inteleaga complexitatea acestei stele extraordinare, care a murit mult prea repede”.
Cissy niciodata nu a vorbit public despre fiica ei, dar presa americana este de parere ca aceasta carte este realizata in scopul de a face publice circumstantele mortii tragice a starului, din luna februarie.
Intr-o declaratie facuta recent, Cissy a tinut sa precizeze faptul ca scrisul o ajuta sa inteleaga mai profund momentele prin care a trecut fiica ei.
„Eu am pierdut-o pe fiica mea, iar lumeaa pierdut una dintre vocile cele mai frumoase din lume, dar si o femeie extrem de frumoasa. In aceasta carte, sper sa le pot oferi fanilor ei informatii pretioase”.
Un procent din incasarile obtinute in urma vanzarii cartilor va merge catre Biserica Baptista New Hope din NewJersey, deoarece Whitney a fost inmormantata in cadrul bisericii si a si cantat in corul bisericii pe vremea cand era doar un copil.

Text: Andreea Popescu