Poze nud cu Kate Moss, vandute la licitatie

Poze nud cu Kate Moss, vandute la licitatieUna dintre fotografiile nud cu supermodelul Kate Moss a fost vanduta cu 16.250 de lire sterline la o licitatie din Londra. Poza este alb-negru si a fost facuta in Maroc de fotograful Albert Watson pentru revista Vogue, aparuta in ianuarie 1993. Fotografia este una dintre preferatele fotomodelului englez si face parte din editia limitata de zece poze existente pe piata.

La licitatia de la Londra au mai fost vandute inca doua fotografii cu Kate Moss, pentru care s-a obtinut un total de 6.400 de euro. Una dintre fotografii este semnata Corinne Day si a fost realizata pentru revista Face, in 1991, iar a doua este realizata de Mario Testino, in 2005.

Supermodelul Kate Moss nu este singura ale carei imagini sunt acum vandute la licitatie. Si nume celebre precum Brigitte Bardot, Christy Turlington si Marilyn Monroe s-au aflat pe lista persoanelor publice cu fotografii de vanzare.

Text: Andreea Popescu

noiembrie 22nd, 2011 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate