Pozitia in timpul somnului si personalitatea barbatilor

Pozitia-in-timpul-somnului-si-personalitatea-barbatilor

Pozitia din timpul somnului ne dezvaluie amanunte surprinzatoare legate de personalitate, relatii interumane si dorintele sexuale ale partenerului. Urmareste cum ii place sa doarma si gaseste-i profilul in randurile de mai jos.

 

Pozitia culcat cu fata in jos

Profil: Ii place sa detina controlul. Aceasta dorinta nu dispare in timpul somnului. Pozitia intins pe tot patul indica tendinta de a controla spatiul in care doarme. De asemenea, aceasta pozitie sugereaza vointa puternica. Acesti barbati sunt orientati spre scop.

Dorinte sexuale: Cel care doarme pe burta este genul traditionalist. Va folosi mereu pozitia care ii va satisface pe amandoi. Evita monotonia sugerandu-i cate o pozitie noua din cand in cand sau surprinde-l cand se asteapta cel mai putin.

 

Pozitia culcat pe spate

Profil: Postura deschisa arata ca este sigur si optimist. Faptul ca isi expune zonele vulnerabile ale corpului este un semn ca este foarte increzator in sine. Fii atenta la pozitia mainilor si a bratelor. Daca le tine sub cap, pozitia regelui, este posibil sa aiba o astfel de gena. in general cei care dorm pe spate sunt foarte sociabili si le place sa fie in centrul atentiei.

Dorinte sexuale: Este energic, prefera partidele intense, pozitiile gen „doggie-style” si misionarul. Este genul caruia ii place sa detina controlul.

 

Agitat in somn

Profil: De obicei oamenii se misca in timpul noptii cam de 35 de ori.  Cei care se misca tot timpul sunt foarte stresati. Cand esti tensionat, creierul elibereaza hormoni care tin de somn. De obicei acestia scad, dar daca persoana in cauza trece prin momente stresante prelungite, se recomanda exercitiile fizice pentru a ajuta corpul sa scape de stres si sa se relaxeze.

Dorinte sexuale: Unii barbati scapa de stres facand sex mai intens sau deloc. Daca este de primul tip, foarte rapid – nu se va putea relaxa intr-o partida maraton. Daca este al doilea tip, nu-l presa foarte tare (s-ar putea speria si mai mult), ci fa-i mai degraba masaj.

 

Pozitia intr-o parte

Profil: Este cea mai des intalnita pozitie de dormit, iar barbatii care dorm astfel sunt relaxati, calmi si fac compromisuri. Este cea mai flexibila postura. Acesti oameni se pot rostogoli usor de pe o parte pe alta, pe cand celelalte pozitii sunt mai statice. Daca observi ca isi trage genunchii in pozitia fetusului, acest lucru arata ca este sensibil si are nevoie de afectiune.

Dorinte sexuale: Emotiile mari  inseamna ca ii place foarte mult preludiul. Mangaierile, sarutul pasional si lung il incita foarte mult.

 

Text: Corina Ionescu