Prada la dublu – Milano versus Shanghai

Pentru prima dată în istorie, colaborarea dintre Miuccia Prada și Raf Simons a făcut posibilă realizarea a două prezentări de modă în același timp. Una dintre prezentări s-a desfășurat la Milano, de unde își are originea brand-ul, iar cealaltă defilare s-a desfășurat la Shanghai.

Ambele evenimente au reprezentat un real succes pentru marea casă de modă Prada. Modelele au purtat același ținute, în același timp, doar că la o distanță de mii de kilometri. Cum ne-am obișnuit deja, de câteva sezoane încoace, casele de modă mizează pe culorile puternice, neon. Așa se întâmplă și cu noua colecție Prada. Însă, spre deosebire de Versace sau Moschino, acest brand a simțit să modereze combinațiile de culori puternice, întregind outifit-urile cu nuanțe neutre.

Farmaciștii Catena recomandă Daily Caregelul de curățare purificator de la Rilastil pentru îngrijirea zilnică a tenului sensibil, gras, mixt și predispus la acnee de la Rilastil.

Bettina Cristea

Foto: Vogue

septembrie 30th, 2021 by Cristea Bettina
Taguri: , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate