Premiile CFDA 2023: Topul celor mai bine îmbrăcate vedete

Premiile Fashion 2023 CFDA prezentate de Amazon Fashion s-au întors, de data aceasta având loc la Muzeul de Istorie Naturală American din New York City pentru prima dată în cele patru decenii ale evenimentului.

Evenimentul a fost o adunare plină de vedete condus de Anne Hathaway, care a fost gazda serii. Demi Moore a sosit într-o rochie strălucitoare creată de Carolina Herrera, în timp ce Laura Linney a apărut într-o creație șic semnată Zero + Maria Cornejo. De la rochii din denim până la rochii bodycon din piele, seara a fost plină de modă fabuloasă.

Premiile CFDA din 2023 au sărbătorit inovatorii din industria modei americane. Ceremonia a onorat talente de top, precum Serena Williams, care a primit titlul de Icon al Modei. Așa cum este obișnuit, covorul roșu a fost un eveniment în sine. Participanții au purtat ținute elegante și moderne care omagiau designerii.

Anna Wintour, Serena Williams, Naomi Watts

În mod surprinzător, în seara aceasta au dominat ținutele negre și discrete – o alegere sobră pentru o seară dedicată creativității. Cu toate acestea, a fost clar că mulți dintre starurile prezente, deși îmbrăcate cu stil, au ales să fie discrete. Asta nu înseamnă că celebritățile nu străluceau. Luați de exemplu pe Williams, care a atras privirile în rochia Thom Browne, cu mâneci bufante și o trenă lungă. Sau Ayo Edebiri într-o rochie simplă până la podea cu un guler înalt, creată de Loewe.

Anne Hathaway, Winnie Harlow, Lily Aldridge

Totuși, au existat câteva pete de culoare care au făcut o impresie puternică în timpul serii. Chloë Sevigny a adus o notă de soare cu rochia sa galbenă semnată Christopher John Rogers, completată cu un guler bufant și o geantă roșie; Molly Ringwald a început seara într-o rochie roșie cu un umăr, semnată Zac Posen. Metalele prețioase au avut și ele momentul lor. Când ești în dubii, alegerea unei ținute cu strălucire disco nu te va dezamăgi niciodată.Iată câteva dintre cele mai bune apariții ale serii mai jos.

Vanessa Hudgens, Wes Gordon si Demi Moore
Chloe Sevigny, Emily Ratajkowski si Tory Burch, Mary J Blige
Demi Moore, Kim Kardashian, Valentina Ferrer si J Balvin

Farmaciștii Catena recomandă crema de mâini Rilastil Repairing, un produs bogat în substanțe hidratante, nutritive și emoliente care ajută la repararea țesuturilor deteriorate și la hidratarea lor în profunzime.

Madelyn Cline, Emma Chamberlain, Lola Tung

Foto> hepta, https://www.harpersbazaar.com/uk/fashion/g41895410/cfda-awards-red-carpet/