Prezentatoarea Iulia Preda urmeaza acelasi tratament precum Victoria Beckham

Prezentatoarea Iulia Preda urmeaza acelasi tratament precum Victoria BeckhamVedeta postului Giga TV Iulia Preda, prezentatoare a emisiunilor de lifestyle si sanatate Weekend GTV si Noi sa fim sanatosi, a incercat de curand tratamentul de intinerire al Victoriei Beckham. Tratamentul este unul non-invaziv, bazat pe tehnologia oxigenarii hiperbarice si pe infuzia in profunzime a serurilor special create: vitamine (A, C, E) si antioxidanti (aloe vera si ceai verde), cat si cu ajutorul oxigenul hiperbaric care este produs printr-un jet puternic, de un aparat special.

“Nu am facut niciodata tratamente, ci doar am incercat sa-mi conserv tineretea printr-o alimentatie sanatoasa, vitamine si sport. Curiozitatea tipic feminina a fost cea care m-a indemnat sa merg sa incerc acest tratament. Tot mai des citeam materiale in revistele din afara despre acest tratament, cat si testimoniale ale unor vedete de la Hollywood (Naomi Campbell, Katy Perry, Eva Longoria) care spuneau ca ar avea rezultate miraculoase. Am fost extrem de incantata sa descopar ca exista si la noi in tara. Am mers destul de sceptica la prima sedinta, dar, dat fiind faptul ca nu este un tratament invaziv, ci unul usor, am zis de ce nu? Surpriza a fost ca mi-a oferit rezultate extraordinare inca de la prima aplicare. Tenul pare ca intinereste cu 10 ani, este foarte fresh, porii nu se mai vad, micile riduri sunt estompate vizibil. Si totul se datoreaza faptului ca aceste substante  determina o mai mare oxigenare a pielii, cat si o mai mare stimulare in producerea de elastina si de colagen a pielii”, a declarat frumoasa prezentatoare.

 

Text: Ruxandra Raica

iunie 7th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate