Prezentatoarea TV Emma Zeicescu, pasionata de obiectele vintage

Emma_2Atunci cand nu prezinta stirile, Emma Zeicescu isi petrece timpul in cochetul sau atelier, Zellia, unde, asa cum spune ea, “croieste fericirea!”. Putini cunosc aceasta  pasiune a Emmei de a crea haine, cat si pe aceea de a achizitiona obiecte vintage.

Atelierul Emmei este plin de obiecte care vorbesc despre oameni minunati sau despre vremuri apuse, pe care le-a achizitionat din calatoriile ei prin tara sau de la targurile de profil, din marile capitale ale lumii. Altele sunt primite de la oameni dragi ale caror nume le pastreaza cu sfintenie sau sunt mostenite.

“Fiecare obiect din acest micut atelier are propria poveste. Valoarea este data nu doar de obiectul in sine, cat, mai cu seama, de faptul ca toate aceste itemuri compun povestea atelierului! Am cautat foarte minutios aceste decoratiuni care sa construiasca personalitatea atelierului Zellia. Am un birou foarte drag care are o vechime de peste 100 de ani, pe care l-am adus de la Botosani si care mi-a dat mari emotii atunci cand l-am urcat in atelier, fiind foarte fragil. Niciun obiect nu e intamplator in acest mic univers. Pana si bomboniera cu capac de argint sau masina de cusut cumparata anul trecut din Roma sunt obiecte cu o istorie. Ador sa fiu inconjurata de piese care poarta patina vremii si care imi ofera posibilitatea de a calatori in timp si de a ma juca cu imaginatia”, a declarat frumoasa prezentatoare.

 

Text: Ruxandra Raica