Prima apariție publică a Ducilor de Cambridge de anul acesta. Iată ce a purtat Kate

Prințul William și ducesa Kate s-au asigurat ca prima lor apariție publică să fie pentru o cauză umanitară. Ducele și Ducesa de Cambridge au vizitat Muzeul Foundling din Londra, care spune povestea unui spital din secolul al XVIII-lea înființat ca un centru de îngrijire pentru copiii abandonați.

Farmaciștii Catena recomandă crema Elasticizzante de la Rilastil, un tratament zilnic cu putere mare de tonifiere, hidratare și emoliere a straturilor superficiale ale pielii, ajutând la păstrarea unui nivel optim al elasticității pielii, contracarând lăsarea pielii.

La sosire, ducii de Cambridge s-au alăturat unor experți relevanți pentru a vorbi despre îngrijirea copiilor din Regatul Unit și despre problemele cu care se pot confrunta tinerii care părăsesc centrele de plasament, inclusiv șomajul, lipsa locuințelor, sănătatea psihică și dependențele.

Kate a purtat un palton albastru lung, o pereche de pantaloni Jingsaw și cercei de 10 dolari de la magazinul britanic, Accesorize. Ducesa și-a dedicat foarte mult timp pentru subiectul dezvoltării copilăriei timpurii și provocările sociale care afectează copilul mai târziu în viață. Anul trecut, Kate a lansat The Royal Foundation Centre pentru copilăria timpurie pentru a „conștientiza și acționa asupra impactului extraordinar al primilor ani pentru a transforma societatea generațiilor viitoare”, a spus un purtător de cuvânt.

Purtând măști atunci când a fost cazul, cuplul regal și-a prelungit șederea la muzeu cu încă 30 de minute pentru a se asigura că au suficient timp să vorbească cu persoane care au trăit experiența sistemului de îngrijire și să învețe despre poveștile lor. De asemenea, au participat la o sesiune de terapie cu grupul.

Iulia Mirică

Foto: hepta, harpersbazaar.com