Prima scoala de sex din lume isi va deschide portile in luna ianuarie

0a0a0a71297In timp ce majoritatea dintre noi considera ca sexul trebuie invatat intr-un dormitor, cu partenerul de viata, intre 4 pereti, directoarea unei institutii din Viena este de cu totul alta parere.

Ylva-Maria Thompson a deschis prima scoala de sex din lume pentru a invata adolescentii de pretutindeni cum sa se descurce mai bine in pat, a raportat Daily Mail.

La cursurile acestei institutii, elevii vor invata prin exercitii practice pozitii sexuale, tehnici de mangaiere, caracteristici anatomice. Vor exista, de asemenea, cursuri de istoria sexului si teoria moderna a sexului.

Cursurile vor costa aproximativ 1.400 de euro, iar participantii trebuie sa aiba peste 16 ani. Scoala va avea sediul intr-un conac din secolul al 18-lea din Viena, iar elevii vor locui in camere mixte unde vor putea sa exerseze lucrurile invatate la cursuri.

Ylva-Maria a tinut sa precizeze faptul ca „in aceasta scoala, educatia sexuala nu este teoretica, ci se bazeaza pe practica, iar accentul se pune pe modul in care poti sa fii un iubit mai bun”.

Cu toate acestea, scoala a starnit deja multe controverse in Austria, insa acest lucru nu a oprit-o pe directoarea institutiei, aceasta anuntand ca orele vor incepe in luna ianuarie.

Text: Andreea Popescu