Primul show de cooking, travel şi aventură din România

chefi fara limite

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu şi chef Florin Dumitrescu sunt protagoniştii unui nou format de adventure – cooking show.  „Chefi fără limite” este un format original, care va fi filmat în această toamnă în insulele greceşti şi va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile şi aventura, un spectacol gastronomic, asezonat cu destinaţii superbe şi situaţii pline de suspans şi adrenalină.Chefi fără limite

Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiţii şi că îşi poate depăşi limitele. Obişnuiţi cu confortul propriei bucătării sau cu cămări bine aprovizionate, concurenţii vor fi nevoiţi de multe ori să îşi procure singuri ingredintele sau ustensilele, lucru ce va duce întreaga competiţie la un alt nivel.

Cei trei chefi vor fi şi ei nevoiţi să iasă din bucătărie şi să se alăture concurenţilor pentru ca echipa lor să iasă câştigătoare în anumite confruntări.

„Eu sunt obişnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin şi cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca şi colegii mei, abia aştept să-i văd!”, a declarat chef Bontea.

„Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, ştiu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, aşa că să gătesc şi să văd cele mai frumoase insule greceşti este pentru mine competiţia perfectă”, a declarat chef Scărlătescu.

„Intrăm într-o competiţie cu şanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem şi noi nişte concurenţi, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Aşa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, spune chef Dumitrescu.

“Regret că mi-am desfăcut bagajul”

Noul cooking show va fi prezentat de Irina Fodor, care va avea alături şi un co-prezentator ce va povesti în detaliu despre specificul locului, mâncărurile şi ingredientele pentru care este renumit.

„Când crezi că aventura a luat sfârşit, afli că se coace una şi mai şi! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre “Chefi fără limite”. Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, aşa cum erau:))) Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină aşa de repede, pentru că nu mă aşteptam la încă o călătorie. O să explorăm Grecia şi insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu maşina şi nu m-aş mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor şi al echipelor lor:))) O să descoperiţi, alături de noi frumuseţea necunoscută a acestei ţări, cultura ei culinară deosebit de bogată şi o să trăiţi o aventură care nu seamănă cu ce aţi mai văzut până acum.”, a declarat Irina Fodor.

„Chefi fără limite” va străbate şi va spune povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule greceşti. Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos sunt câteva dintre destinaţiile ce vor deveni câmp de luptă pentru cei trei chefi şi echipele lor.