Primul tratament pentru cresterea capilara: DERCOS NEOGENIC de la Vichy

vichy-dercosVichy vine cu o inovatie pe piata: Stemoxidina® 5%, prima molecula cu actiune biomimetica ce asigura buna functionare a celulelor stem ce stau la originea genezei noilor fire de par. Dupa 20 de ani de cercetare, Laboratoarele Vichy au descoperit secretul cresterii firelor de par: CELULELE STEM. Acestea au puterea unica de a trezi bulbii pilosi aflati in stare latenta, pentru a da nastere noilor fire de par.1700 de fire de par noi in 90 de zile

Astfel, Vichy vine in ajutorul persoanelor care sunt afectate de o lipsa de densitate a parului, scalp vizibil, retragerea liniei de contur a podoabei capilare si creeaza DERCOS NEOGENIC – primul tratament pentru regenerarea capilara cu Stemoxidina® 5%. Acest ingredient este prima molecula care asigura buna functionare a celulelor stem, iar in urma unui studiu realizat pe un numar de 101 pacienti cu alopecie, s-a observat ca la trei luni de zile au crescut 1700 de fire noi de par. Forma de prezentare este de 14 monodoze pentru 14 zile de tratament sau de 28 de monodoze pentru 28 de zile de tratament.

Beneficiile tratamentului DERCOS NEOGENIC

Intre doua cicluri ale vietii firului de par, bulbul poate intra in stare latenta, tocmai de aceea are nevoie de un semnal pentru a se trezi. Cercetatorii LʼOréal au descoperit si pus in practica rolul celulelor stem in ceea ce priveste reinnoirea capilara. Tratamentul este hipoalergenic, potrivit scalpului sensibil, nu contine parabeni, are o textura non-grasa si non-lipicioasa si, in plus, are si un parfum placut.

Mod de utilizare

In pachet veti gasi monodozele si un aplicator. Fiola se fixeaza in aplicator, iar apoi se dozeaza produsul prin apasare pe membrana violet. Se aplica apoi continutul fiolei cu miscari in zig-zag, insistandu-se pe zonele afectate. Scalpul se maseaza usor pentru ca produsul sa patrunda la radacina firului de par. Apoi fiola trebuie scoasa din aplicator, iar aplicatorul se clateste dupa utilizare. DERCOS NEOGENIC este un tratament unisex, adresat atat femeilor, cat si barbatilor ce poate fi utilizat in orice perioada a anului. Se aplica o doza pe zi, ca tratament, timp de 3 luni. Se recomanda urmarea tratamentului in cure de 1-2 ori pe an.

Programul de fidelitate VICHY DERCOS NEOGENIC

Pana pe data de 31 decembrie 2015, LʼOréal Romania are in desfasurare Programul de fidelitate VICHY DERCOS NEOGENIC ce presupune o reducere de 50% la achizitionarea tratamentului pentru cea de-a treia luna. Ce trebuie sa faceti? Sa mergeti in farmaciile Catena unde vi se va oferi cardul de fidelitate, la counter, in momentul achizitionarii unui tratament pentru crestere capilara DERCOS NEOGENIC 28 fiole sau DERCOS NEOGENIC 14 fiole, in vederea obtinerii discountului de 50% amintit mai sus. Bonurile de casa se pastreaza si se capseaza de cardul primit la prima achizitie. La achizitia celei de-a treia luni de tratament, pacientul trebuie sa completeze datele personale de pe card si sa il predea farmacistului impreuna cu bonurile aferente achizitiilor primelor 2 luni de tratament. Prin scanarea codului de bare de pe cardul de fidelitate de catre farmacist, pacientul primeste un discount de 50% la o cutie de DERCOS NEOGENIC 28 fiole. Pentru mai multe detalii, adresati-va farmacistilor Catena!