Principalele tendințe din această primăvară

Moda începe să îți revină! Dovada stă în modul de desfășurare a ultimelor prezentări de la săptămânile de modă, acolo unde s-au dezvăluit colecțiile pentru primăvara anului 2021.

Săptămâna democratizării modei este un memento important pentru că adepții modei trebuie să se unească, mai ales în vremurile dificile.

În timp ce unii designeri au decis să renunțe la prezentările tradiționale pe podium, spectacolul (în ansamblu) trebuie să continue. Și pentru mulți, redirecționarea rapidă către colecțiile unui sezon mai cald reprezintă o distracție binevenită.Aici, lansăm câteva dintre tendințele de top ale sezonului de primăvară.

Fantezi florale

Florile, care semnifică noi începuturi, au piperat podiumul de la Rodarte, Anna Sui și Erdem. Unii designeri au adoptat o abordare generală prin amestecarea florilor în orice articol vestimentar.

Pielea la vedere

Să te îmbraci puțin mai sexy se simte ca o necesitate după ce ai purtat haine supradimensionate luni întregi. De la malete la body-uri până la salopete complete, designerii (cum ar fi Prada,) au găsit modalități de a dezvălui puțină piele în moduri neașteptate.

Pene

Tuturor ne-ar plăcea să ne întindem aripile și să ne luăm zborul în acest moment, dar, deocamdată, o fustă cu pene va trebui să facă trucul. Indiferent dacă este stratificat cu puffere à la Fendi sau purtat cu pulovere tricotate groase, după cum se arată la No. 21, tendința de pene a luat amploare.

Alb

Schimbă-ți rochia neagră pentru un outfit crem sau fildeș. Jacquemus a creat siluete eterice maxi potrivite pentru a merge pe covorul roșu, în timp ce Khaite și Bevza sunt gata și așteaptă o noapte în oraș.

Best of Bras

Lenjeria de corp promovează funcționalitatea, este cert, dar a face o declarație de modă este ceea ce înseamnă sutienele din primăvara anului 2021. Mergi pentru seturi similare, așa cum a făcut Dolce sau încercă o răsucire obraznică pe „business-casual”, așa cum se vede la Tom Ford și Rosetta Getty.

Hang Loose

Echilibrează-ți braletele recent achiziționate cu pantalonii largi pentru primăvară care au acaparat pistele de la Chanel, Balenciaga și Louis Vuitton. La DSquared2, pantalonii largi erau îmbrăcați cu tricouri. La Fendi, au fost asociați cu veste tricotate și bluze mini.

Sheer Delight

Aruncă hainele groase de iarnă în schimbul pieselor ușoare de primăvară. Designerii precum Dior au amestecat strălucirea cu comoditatea, în timp ce Sportmax a asortat rochii transparente cu rochii mai pline.

Text: Iulia Mirică

Foto: www.marieclaire.com