Prinţesa Beatrice, mireasă în rochia Reginei

Săptămâna trecută, Prinţesa Beatrice s-a căsătorit cu magnatul italian Edoardo Mapelli Mozzi, într-un cadru restrâns, la Palatul Windsor.

Mireasa a purtat o rochie din tafta, marca Normal Hartnell, împrumutată de la Regina Elisabeta a II-a. De asemenea, diadema încrustată în diamante, purtată de Prinţesă, aparţine Reginei.

Familia regală britanică a postat primele fotografii de la nunta realizată în pandemie, respectând toate măsurile de protecţie împotriva COVID-19. Regina şi Prinţul Philip au apărut în fotografii păstrând distanţa de siguranţă faţă de cei doi miri. Proaspăta familie a fost fotografiată la finalul cununiei religioase, în timp ce părăsea biserica.

Congratulations to HRH Princess Beatrice and Mr Edoardo Mapelli Mozzi! The couple were married in a small private…

Gepostet von The Royal Family am Samstag, 18. Juli 2020

Despre nunta regală

Vineri a avut loc nunta dintre nepoata Reginei ELisabeta a II-a, Prinţesa Beatrice de York şi italianul Edoardo Mapelli Mozzi. La nunta regală au participat aproximativ 20 de persoane, în loc de 150, câte erau invitate initial, la ceromonia care trebuia să aibă loc în mai, la St James’s Palace. Vezi AICI întreaga ştire!

Text: Bettina Cristea

Photo: Facebook

iulie 21st, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate