Prinţesa de Wales, colierul reginei şi rochia închiriată

prinţesa de wales

Catherine, Prinţesa de Wales, şi-a făcut apariţia, vineri seară, la decernarea Premiilor Earthshot 2022, într-o ţinută-omagiu pentru mama prinţului William, Prinţesa Diana, potrivit CNN.

Farmaciștii Catena recomandă serul catifelat, cu 1% complex retinoid + 15% squalane de la Skin Republic care ajută la reducerea vizibilă a semnelor îmbătrânirii.

Marcând prima lor călătorie în Statele Unite din 2014 și prima lor călătorie peste hotare de la moartea reginei Elisabeta a II-a, prințul William și prințesa Catherine au fost la Boston pentru cea de-a doua ediție anuală a Premiilor Earthshot, o ceremonie care a premiat cinci inovatori pentru realizările lor în domeniul ecologismului.Rochia de 90 de euro

Prințesa de Wales a ales o rochie strălucitoare, verde mentă, cu umerii goi, de la Solace London, pe care a închiriat-o de pe platforma britanică HURR cu 79 de lire sterline. Ea a asortat ţinuta cu un accesoriu special: un colier choker cu smaralde și un diamant în stil art deco care a aparținut anterior Prinţesei Diana.

Colierul moştenit

Colierul opulent i-a fost dăruit Dianei, pe atunci Prinţesa de Wales de către regina Elisabeta, după nunta acesteia cu prințul Charles. În timpul turneului pe care cei doi l-au făcut în 1985 în Australia, regretata prințesă a purtat această piesă pe post de bentiță. Acesta a fost asortat cu o rochie-balon cu un singur umăr, cu talie joasă și o fundă mare. Bijuteria fusese împrumutată Dianei de către regina Elizabeth II.

De asemenea, Diana a purtat din nou această piesă pentru o recepţie de logodnă la hotelul Dorchester în 1993, când a purtat o rochie pe corp, cu umerii goi de culoare verde aprins.

Vedeţi AICI care au fost ţinutele perechii princiare de la precedenta ediţie a Premiilor Earthshot. 

Cristina Dudău

Foto Hepta