Emma Watson, ţinută eco-glam la premiile Prinţului William

Primii cinci câștigători ai premiului Earthshot de câte 1 milion de lire sterline oferit de fundația Prințului William au fost anunțați la o ceremonie plină de strălucire la Londra.

Farmaciștii Catena recomandă serul catifelat, cu 1% complex retinoid + 15% squalane de la Skin Republic care ajută la reducerea vizibilă a semnelor îmbătrânirii.

Ducele și ducesa de Cambridge au sosit pe covorul verde într-o mașină electrică pentru evenimentul de la Palatul Alexandra, purtând haine pe care le-au purtat și în alte ocazii din trecut, dând tonul a ceea ce a fost descris drept cel mai ecologic eveniment de acest gen.

 

Dar, ținuta care a făcut să se vorbească cel mai mult a fost cea purtată de actrița Emma Watson. Watson nu a participat doar pentru a-și arăta sprijinul pentru cauza ecologiei, ci și pentru a prezenta un premiu.Revenire după doi ani

Până în acest weekend, actrița și activista de mediu nu mai apăruse pe covorul roșu din 2019, la premiera filmului Little Women. Pentru marea revenire, Watson a ales ceremonia Premiilor Earthshot al Ducelui și Ducesei de Cambridge la Palatul Alexandra din Londra, care i-a răsplătit pe cei care lucrează pentru conservarea mediului.

Ca atare, Emma Watson și-a ales foarte atent ținuta, o creație uimitoare a lui Harris Reed, un designer care pune identitatea și fluiditatea de gen în centrul viziunii lui. Ținuta ei a constat dintr-o rochie / tunică asimetrică din tul și dantelă albă provenite de la rochii de mireasă reciclate, cu spatele gol, peste pantaloni negri evazați boot-cut şi bocanci negri voluminoşi.

emma watson

„Am avut imensa onoare de a-o îmbrăca pe @emmawatson”, a scris Reed pe Instagram. “Emma poartă o rochie Demi-Couture up-cycling complet, din colecția mea FOUND pentru care am folosit rochii de mireasă vechi de la @oxfamgb cu benzi clasice în formă de H, completate cu cerceii, inelele și brățările divine #harrisreedxmissoma! „O ținută incredibilă pentru o femeie incredibilă”

Emma Watson este extrem de pasionată de mediu (printre multe alte cauze) și a distribuit, de asemenea, un clip promoțional pentru COP26 pe Instagram, care este viitoare Conferința ONU privind schimbările climatice.

Cristina Dudău

Foto Hepta