Prințul William și Kate Middleton – cel mai elegant cuplu din lume

Prințul și Prințesa de Wales au fost numiți cel mai la modă cuplu din lume. Titlul a fost acordat cuplului regal de către brandul de modă Karen Millen, care se întâmplă să fie unul dintre preferatele lui Kate.

În mod nu tocmai surprinzător, nu outfiturile elegante, dar clasice, ale lui William au fost cele care au avut un rol hotărâtor. În schimb, rochiile de covor roșu ale lui Kate, înclinația pentru costumele cu pantaloni și obsesia nețărmurită pentru Zara au au fost cele care au cântărit cel mai greu.

Farmaciştii Catena recomandă Rilastil, o gama completa de dermatocosmetice ce ofera solutii atat pentru problemele tenului  cat si pentru cele ale pielii.Concurenţii la titlu celebri, dar fără nici o şansă

Viitorul rege și viitoarea regină s-au “luptat” pentru titlu cu o serie de cupluri de vedete, printre care Taylor Swift și Travis Kelce, Victoria și David Beckham, Hailey și Justin Bieber și Harry Styles și Taylor Russell, pentru a fi încoronați învingători.

Cupluri precum Amal și George Clooney, Beyoncé și Jay-Z, Zendaya și Tom Holland nu au ajuns nici măcar în top 10.

Stiliştii cunoscutului brand au analizat peste cinci milioane de postări pe rețelele de socializare care conțineau hashtag-uri legate de stil, pe TikTok și Instagram, împreună cu căutările pe Google efectuate de fanii modei, pentru a identifica cel mai șic cuplu de celebrități.

Datele au fost extrase pentru fiecare jumătate de cuplu în parte – cu termeni cheie, inclusiv “stil”, “ținută” și “modă” – și apoi au fost calculate în medie pentru a atribui cuplurilor un scor de interes de la 10.

Kate și William au ocupat primul loc cu un scor de cuplu de 10/10. Totuşi Kate a fost principalul motiv al victoriei, TikTokurile asociate cu stilul ei adunând o medie de 381,4 milioane de vizualizări per hashtag.

Acest lucru depășește complet cele 229 de milioane de vizualizări pe hashtag ale supermodelului Hailey Bieber.

Prințesa de Wales a acumulat, de asemenea, o medie de 72,6 mii de postări pe Instagram sub fiecare hashtag legat de modă – cu două treimi mai mult decât titanul industriei muzicale și superstarul Taylor Swift (43,7 mii de postări).

Femeile au ridicat media cuplurilor

Media lunară de căutări pe Google pentru alegerile de modă ale lui Kate a fost, de asemenea, ridicată, ea fiind a cincea cea mai căutată femeie celebră, alături de supermodelul Kendall Jenner.

Cu toate acestea, William s-a clasat în primele 15 celebrități masculine în ceea ce privește interesul online, chiar înaintea lui Tom Hiddleston, deci are ceva influență. Deși, în comparație cu soția sa, William a primit doar 7,9 mii de vizualizări pe TikToks legate de garderoba sa.

Al doilea cel mai la modă cuplu a fost Hailey și Justin Bieber, care sunt cunoscuți pentru stilurile lor opuse atunci când ies împreună.

Justin a avut cele mai multe postări pe Instagram legate de stil, cu o medie de 22,4k postări pe hashtag – dar acest lucru este totuși cu 42% mai puțin decât cele 38,3k ale soției Hailey.

Harry şi Meghan la mijlocul clasamentului

Pe un foarte respectabil loc cinci se află Prințul Harry și Meghan Markle, care s-au plasat mult în urma lui William și Kate, în ciuda faptului că Meghan este cea mai căutată femeie celebră.

Ea a atras chiar cu 104% mai multe căutări în medie decât Prințesa de Wales. Din nefericire pentru Meghan, Harry a fost cel care a tras în jos scorul de cuplu, cu doar 100 de postări pe hashtag, față de cele 39.700 ale soției sale.

Fosta vedetă din Suits a adunat, de asemenea, un număr impresionant de 58.366.667 de vizualizări TikTok, purtând cu sucess stindardul echipei Sussex.

Un purtător de cuvânt al lui Karen Millen a declarat: “Știm că mulți oameni privesc celebritățile ca pe niște icoane de stil și că există o mulțime de discursuri în acest moment despre ce celebrități arată “bine împreună” și care sunt ciudat de bine asortate – dar acest lucru demonstrează că unele duo-uri influențează cultura mainstream mai mult decât altele, indiferent de opiniile fanilor!’.


Iată şi restul topului cel mai elegant cuplu din lume

  1. Prințul William și Kate Middleton — 10 puncte din 10
  2. Hailey și Justin Bieber — 6,1 puncte din 10
  3. Kendall Jenner și Bad Bunny — 2,5 /10
  4. Taylor Swift și Travis Kelce — 2,1 /10
  5. Prinţul Harry și Meghan Markle — 1,5 /10
  6. Harry Styles și Taylor Russell — 1,4 /10
  7. Gigi Hadid și Cole Bennett — 1,1 /10
  8. Kylie Jenner și Timothee Chalamet — 1,0 /10
  9. Victoria și David Beckham — 0,8 /10
  10. Ariana Grande și Ethan Slater — 0,7 /10

Foto hepta