Priyanka Chopra Jonas demonstrează că are stil

Cântăreața, actrița și fotomodelul de origine indiană, Priyanka Chopra Jonas, are gustul fin al modei și este o inspirație pentru femeile din întreaga lume. Datorită apariţiilor sale memorabile de pe covorul roșu şi nu numai, putem spune că vedeta emană stil prin toţi porii.

De la câștigarea titlului de Miss World, la a fi superstarul cinematografului hindi, ea și-a dovedit întotdeauna versatilitatea și talentul, fiind o zeiță a frumuseții și o figură emblematică. Nu se ferește niciodată să experimenteze lucruri noi și uimește oamenii prin eleganța sa.Iată evoluția vestimentară din ultimii ani pe care criticii de modă o apreciază:

În 2012, actrița a apărut în acest superb sari la premierea Don – The King Is Back, la Berlin International Film Festival.

Fotomodelul la premierea filmului Disney, Planes, în anul 2013

Priyanka la premierea filmului Maria Kom, la Toronto International Film Festival, într-o rochie albă, pe umăr, și neagră pe partea de sus, în 2014.

Vedeta la Vanity Fair and L`Oreal Paris Girl Rising Benefit, în 2015.

La Premiilor Screen Actors Guild, din anul 2016, ea și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie roz, dantelată, în stil sirenă.

Actriţa, în 2016, la Global Citizen Festival, în Parcul Central din New York.

Pryianka a purtat o rochie lungă și aurie la 2017 Weinstein Company And Netflix Golden Globes After Party.

Actrița la premierea filmului „A kid like Jake”, la Sundance Film Festival, în 2018.

Fotomodelul internațional într-o ținută care a întors toate privirile la MET GALA 2019.

Ultima apariție strălucitoare a stârnit multe controverse.

Text: Bettina Cristea

Photo: PINKVILLA