Proaspetele mamici nu mai au nevoie sa faca exercitii fizice

1abxzvv2i4Ati fi crezut vreodata ca ridicarea copilului dumneavoastra la varsta de 1 an in brate, in fiecare zi, este echivalenta cu ridicarea unei greutati de o tona? Cercetatorii au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au constatat ca un copil cu greutatea de 10 kg este ridicat in brate de mama lui de aproximativ 90 de ori pe zi, ceea ce este echivalentul a 900 de kilograme.

“Atunci cand ridicati copilul in brate sau faceti treburi casnice si beneficiati doar un moment scurt pe noapte de odihna, greutatea zilnica ridicata creste. Stim cu totii ce implica sarcina de a fi mama, iar cateodata cei mici pot fi obositori, insa toate acestea contribuie la antrenamentul de baza”, este de parere agentul CEO Lynette.
Toate aceste informatii ne duc cu gandul la sala si la revenirea formelor dinaintea sarcinii. Astfel, din concluziile cercetatorilor aflam ca cresterea unui copil ne ajuta la slabit in aceeasi masura in care ne ajuta mersul la sala sau efectuarea exercitiilor fizice la domiciliu. Ridicarea copilului in mod frecvent ajuta la tonifierea musculaturii mainilor si la arderea caloriilor.

Text: Andreea Popescu