Proconsul… Din nou cu forte proaspete

Proconsul... Din nou cu forte proaspeteFormatia Proconsul a lansat o noua piesa intitulata Din nou, ale carei versuri au fost scrise de Adina Butar si de Bodo, solistul trupei. In cei 15 ani de activitate pe piata muzicala, Proconsul a lansat numeroase hituri, ca Cerul, Ploaia vine de la rusi sau Spune-mi despre noi, si a scos nu mai putin de 10 albume, inclusiv un Best-of care cuprinde cele mai indragite piese ale formatiei.

 

 Din nou despre dragoste

Single-ul Din nou este o balada de dragoste si fiecare dintre cei 5 membri ai trupei a contribuit la realizarea sa. Pentru ca nu se vor opri aici, acestia au declarat ca anul viitor isi vor surprinde fanii cu doua noi piese la care, deocamdata, inca lucreaza. Acestea vor fi interpretate alaturi de doua nume mari ale scenei muzicale romanesti, carora nu au dorit sa le dezvaluie, inca, identitatea.

Prin intermediul acestui cantec vrem sa readucem in atentie stilul Proconsul, pentru ca ‘Din nou’este o balada si noi ne pricepem sa compunem balade foarte frumoase. Este toamna, iar toamna ne inspira la romantism, la amintirea unor momente placute sau mai putin placute, alaturi de persoana iubita! De aceea, am considerat ca este un moment bun sa lansam acum aceasta piesa”, a spus Dragos Dinca, chitaristul trupei.

 

Text: Madalina Manole