Profilul de „bad boy”, ascuns sub o veritabila masca

profilul de barbat bad boyBarbatii sunt niste duri! Mda… asta au vrut dintotdeauna sa credem noi, femeile, despre ei. Sunt persoane tari, deloc plangacioase, insensibile si, bineinteles, foarte puternice. Asta zic ei si ne dau impresia noua, femeilor, dupa prima vedere ori discutie. Niciodata nu isi vor recunoaste din prima „micile slabiciuni” pe care  le au, chiar daca sunt constienti ca, la un moment dat, vor fi situatii in care isi vor demonstra latura sensibila, frumoasa si protectoare!

Barbatii trebuie sa fie suficient de „bad boy” incat sa nu isi exprime sentimentele, chiar daca simt sa faca asta. Uneori ne arunca cu zambetul pe fata o pastila de genul: „Dar eu sunt barbat, eu nu pot sa fac asa…”. Bineinteles ca nu le-a cerut nimeni sa fie niste papusi masculine plangacioase, care sa lacrimeze cu noi la un film romantic, dar insensibilul nu trebuie sa domine in orice activitate, indiferent de ce natura este ea.

 Femeile se simt atrase de genul „bad boy”

Asta e o alta fraza ce o auzim de la ei, ne-o spun in fata si nu numai, nu de putine ori am auzit si prin filme sau prin melodii aceasta replica, iar de aici barbatii din viata noastra au tiparita informatia si nimic nu le schimba parerea. Gresit! Nicio domnisoara nu isi doreste langa ea un tip dur, care sa nu o respecte, care sa nu o alinte atunci cand simte nevoia, sa nu o asculte atunci cand este necesar invocand cu totul alte motive, barbatesti, bineinteles. Si trebuie sa recunoasteti ca uneori tanjiti si voi dupa momentele de rasfat din partea partenerei!

Sunt tipologii de oameni ce aleg sa nu isi sustina prea mult iubita din orice punct de vedere, doar pentru motivul: „Asa trebuie sa fac, sa fiu”. Sunt barbati ce vor sa demonstreze celor din jur ca ei sunt duri iar prietena lor nu isi spune punctul de vedere in fata lor. Si nu au fost putine cazurile in care o femeie a fost dispretuita in fata unui grup intreg, doar pentru ca asa considera ei ca se impune. Ambele gandiri sunt total gresite! Pentru o femeie ce te iubeste, trebuie sa schimbi intregul univers. O femeie ce este in stare sa te faca fericit, sa te accepte si sa iti demonstreze asta in fiecare zi merita sa fie tratata ca o printesa!

 

“Bad boy” nu echivaleaza cu “nepasator”

Exista si barbati care, in ciuda tuturor aparentelor, s-au comportat mereu frumos cu fata de langa ei, dar mai devreme sau mai tarziu, au suferit!  Si ce stiu ei sa faca in acest caz?! Evident, nimic bun pentru viitor. Aleg sa se razbune pe urmatoarea persoana ce le apare in cale, doar pentru a le demonstra ca ei sunt duri si nu au voie sa sufere. Uneori, o persoana ranita o data se poate schimba pentru totdeauna! Bineinteles, aceasta varianta este valabila si in cazul femeilor – odata ranite, data viitoare pot fi mult mai precaute!

Deci, barbatilor! Lasati deoparte masca dura si acceptati langa voi persoana ce va iubeste. Nimic nu e intamplator in drumul spre fericire!

Text: Camelia Maria Diaconu