Protecție articulară optimă cu terapia duală Movial Plus!

A venit vremea frumoasă și nu dorim să ne găsească nepregătiți pentru mișcare. Chiar dacă avem restricții din cauza crizei sanitare, e bine să profităm de soare cât mai mult, plimându-ne în zone cât mai puțin aglomerate. 

Exercițiile fizice recomandate de specialiști sunt binevenite nu doar pentru articulațiile noastre. Ele ne aduc beneficii multiple, mai ales dacă le practicăm în aer liber.

Expunerea moderată și cu protecție la soare, alături de practicarea exercițiilor fizice, ne ajută să ne creștem vitalitatea, imunitatea și buna dispoziție. Pentru a ne bucura de toate aceste beneficii, avem nevoie de o pregătire corespunzătoare a articulațiilor.Ce putem face pentru protecția corespunzătoare a articulațiilor?

În primul rând, să le hrănim corespunzător și să acționăm atât sistemic cât și local în zonele dureroase, pentru reducerea disconfortului articular.

Pentru nutriția corespunzătoare a articulațiilor, cercetătorii spanioli vin cu o soluție inovatoare, un supliment nutritiv, Movial Plus pe bază de ingrediente naturale: două dintre componentele esențiale ale matricei articulare – colagenul hidrolizat de tip II și acidul hialuronic cu greutate moleculară ridicată. 

Alături, regăsim două substanțe cu efect antioxidant și anti-inflamator – vitamina C și extractul de rodie, care ajută la stabilizarea și potențarea primelor două ingrediente.

Astfel, se asigură atât o bună absorbție la nivel intra-articular a produsului, pentru a asigura nutriția și protecția articulară, sinergia ingredientelor acoperind acțiunea asupra tuturor mecanismelor patologice specifice afecțiunilor articulare.

Pentru acțiunea locală, aceiași cercetători spanioli au adus acidul hialuronic sub formă de cremă pentru articulații, Crema Movial+ fiind singurul produs topic ce oferă protecție articulară prin asocierea acidului hialuronic cu glicozaminoglicani hidrolizați.

Studiile clinice efectuate pe cremă atestă o bună absorbție a ingredientelor sale active la nivel articular, pentru a asigura eficiența produsului în reducerea disconfortului articular, calmarea durerii și o mai bună mobilitate.

Crema Movial+ se alatură suplimentului nutritiv Movial Plus capsule, asigurându-se astfel efectele benefice maxime ale terapiei duale pentru sănătatea articulațiilor: atât sistemic cât și local (IN/OUT).

Care sunt beneficiile terapiei duale Movial Plus?

Prin administrarea suplimentului nutritiv Movial Plus, beneficiem de o îmbunătățire a calității și vâscozității lichidului sinovial, o îmbunătățire a cartilajului și matricei articulare, observând o creștere a mobilității și reducerea durerilor articulare. Crema Movial+ aplicată pe zonele dureroase, ne scapă de disconfortul articular, în mod țintit și rapid, asigurând și o îmbunătățire a mobilității.

De ce să alegem produsele Movial Plus pentru protecția articulațiilor?

Principalul motiv pentru alegerea produselor Movial Plus îl reprezintă rezultatele studiilor clinice, prin care s-a demonstrat eficiența, eficacitatea și siguranța în administrare, atât în cazul persoanelor cu afecțiuni articulare (precum artroză), cât și în cazul sportivilor de performanță, precum cei din echipa Atletico Madrid.

Un alt motiv important constă în sinergia ingredientelor naturale, care stimulează secreția naturală de acid hialuronic a organismului (sistemic și local) și de colagen (sistemic). Practic, ajutăm corpul să își refacă natural rezervele elementelor de bază ale articulațiilor, asigurând nutriția și protecția acestora, fără efecte secundare, reacții adverse sau interacțiuni medicamentoase.

Le putem administra și individual, crema Movial+ fiind utilă ori de câte ori resimțim disconfortul articular sau dorim să ne pregătim pentru exercițiile fizice. Însă folosite împreună, prin acțiunea duală, sistemic și local, beneficiile se resimt la nivelul fiecărei articulații. Astfel, ne putem bucura de mișcare fără dureri articulare.

Este importantă și aderența la tratament sau administrarea facilă a produselor:

  • 1 sau 2 capsule pe zi, în cazul suplimentului nutritiv, ajută la reducerea durerilor articulare, începând cu 21 de zile. Pentru menținerea efectelor benefice, se recomandă cure de 6 luni, pentru prevenție sau adjuvant, pe o perioadă prelungită, în cazul afecțiunilor articulare cronice sau problemelor articulare acutizate.
  • Aplicarea cremei pe zonele dureroase curățate în prealabil, ajută la calmarea rapidă a durerilor și la eliminarea disconfortului articular. Poate fi folosită atât în fază acută cât și în terapia de lungă durată din recuperarea sau întreținerea articulațiilor.

Cine poate beneficia de produsele Movial Plus?

Putem beneficia preventiv, dacă facem parte din categoria de risc ridicat, în dezvoltarea afecțiunilor articulare, predispoziții genetice, menopauză, sedentarism, posturi incorecte ale corpului, în desfășurarea activităților cotidiene, facem sport ocazional sau performanță.

Ca adjuvant la tratamentul medicamentos recomandat de medic, dacă avem deja instalate afecțiuni articulare, în special artroză, mai ales dacă trecem de vârsta de 50 de ani.