Puloverele purtate de Prințesa Diana, se reinventeazăLa aproape 23 de ani de la moartea ei, imaginile cu prințesa Diana sunt mai răspândite ca niciodată, chiar și pe aplicația TikTok se găsesc video-uri care fac referire la stilurile nemuritoare ale prințesei. 

Publicul continuă să fie captivat de viața ei și de outfit-urile pe care le purta, de la puloverele cu modele din primii ani regali până la strălucirea ei după divorțul de prințul Charles.

Acesta din urmă a atras cea mai mare atenție din punct de vedere istoric. Dar, datorită fotografiilor din teaser-ul celui de-al patrulea sezon al serialului The Crown, stilul ei din anii ’80 este un succes actual.

Rowing Blazers ia act de această renaștere specială. Iatăcă brandul îndrăgit lansează o colecție care aduce un omagiu stilului Prințesei din Țara Galilor, recreând unele dintre cele mai bune itemuri vestimentare ale sale.

În colecție se numără pantalonii largi, pulovere de lână cu diferite modele și forme, pantaloni scurți pentru motociclisti, blazere din stofă și cămăși de rugby, labelul mărcii.Stilul prințesei, accesibil tuturor

Cu toate acestea, adevăratele puncte de atracție ale colecției sunt relansările a două pulovere care sunt strâns legate de stilul prințesei Di în anii ’80: „puloverul cu oi” de laWarm & Wonderful și jumperul „I’m a Luxury” de la Gyles & George.

„Prințesa Diana este o fascinație de durată”, spune Joanna Osborne, co-proiectantul Warm & Wonderful, pentru BAZAAR.com. „Se simte încă foarte contemporană, iar interesul oamenilor pentru ea și familia regală este la fel de puternic ca oricând. Era accesibilă și la fel de umană ca noi toți în alegerile ei de modă. Chiar și după atâția ani, ea încă exercită o puternică influență asupra modei cu propria combinație elegantă de independență, bunătate și glamour. ”

Text: Iulia Mirică

sursă: https://www.marieclaire.com/