Queen Latifah este pregatita sa devina mama

queen-latifah_1_Queen Latifah este actrita, cantareata, producatoare si compozitoare si a fost nominalizata la premiile Oscar, Globul de Aur si SAG (Screen Actors Guild) pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar, in ceea ce priveste prestatia sa din productia “Chicago“.

Este extrem de cunoscuta si in domeniul muzicii rap, fiind nominalizata la premiile Grammy si avand numeroase colaborari cu artisti cunoscuti.

Acum insa, Queen Latifah in varsta de 41 de ani este pregatita sa devina mamica si declara ca isi doreste foarte mult sa adopte un copil.

De-a lungul timpului, vedeta a refuzat sa comenteze zvonurile aparute cu privire la orientarea ei sexuala, reusind astfel sa isi tina viata privata departe de ochii curiosilor.

Starul spune ca acum este intr-adevar momentul sa demonstreze ca poate fi cu adevarat o mama responsabila si vrea sa adopte un copil, lucru la care s-a gandit inca din adolescenta, de la 18 ani.

Oricum ar fi, pe cale naturala sau nu, Queen Latifah considera ca un copil este un dar de la Dumnezeu, pe care il va pretui asa cum se cuvine.

Text: Ruxandra Raica