Rachel Weisz nu s-a gandit niciodata la casatorie

Rachel Weisz nu s-a gandit niciodata la casatorieRachel Weisz, actrita in varsta de 42 de ani care s-a maritat cu actorul Daniel Craig in iunie 2011, admite faptul ca, in trecut, nu s-a gandit niciodata la casatorie, si asta deoarece nu si-a inchipuit ca se va marita vreodata.

“Cand aveam 20 de ani, nu imi imaginam ca o sa ma casatoresc sau ca o sa fiu mama. Cred ca femeile tinere sa gandesc des la cum va arata rochia de mireasa. Presupun ca este o idee placuta. Eu nu m-am gandit niciodata la asta pentru ca eram de… nemaritat”, a declarat actrita. Rachel, care are un baiat in varsta de 6 ani dintr-o relatie anterioara, spune ca a fost surprinsa cand a realizat cu adevarat ca isi doreste sa devina parinte. “A existat un moment cand mi-am dorit sa devin mama cu adevarat si am ramas surprinsa. Nu era ceva la care sa ma fi gandit. Cred ca a fost vorba despre instinct”, a completat actrita.

Intrebata daca isi mai doreste copii, Weisz a raspuns simplu ca nu stie.

 

Text: Ruxandra Raica

august 1st, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate