Rachel Weisz nu vrea sa faca dezvaluiri despre casatoria ei cu Daniel Craig

0a1arachel-weisz-07_1_Rachel Weisz continua sa se eschiveze de fiecare data cand i se adreseaza intrebari despre mariajul ei cu Daniel Craig si spune doar ca ea si Daniel sa afla inca in faza lunii de miere, in ceea ce priveste casnicia lor. Rachel a mai adaugat de asemenea ca este proaspat casatorita si ca aceasta chestiune este una privata, iar intrebarile cu privire la viata ei personala o fac pur si simplu sa roseasca.

In ciuda refuzului sau de a vorbi despre casatorie, vedeta in varsta de 41 de ani a povestit totusi ca ea si Daniel se cunosteau cu mult inainte de a lucra impreuna la productia Dream House (Casa de vis) si a dorit sa nege toate zvonurile aparute despre  posibila ei sarcina, afirmand ca nu va mai face niciodata comentarii pe astfel de teme.

 

Rachel Weisz este o actrita foarte cunoscuta, rasplatita cu numeroase premii de-a lungul carierei sale, iar in momentul de fata o puteti urmari in productia Dream House (Casa de vis). Cat despre Daniel Craig… acesta nu mai are nevoie de nicio prezentare.

 

Text: Ruxandra Raica