Rachel Weisz nu vrea sa faca dezvaluiri despre casatoria ei cu Daniel Craig

Rachel Weisz nu vrea sa faca dezvaluiri despre casatoria ei cu Daniel CraigRachel Weisz continua sa se eschiveze de fiecare data cand i se adreseaza intrebari despre mariajul ei cu Daniel Craig si spune doar ca ea si Daniel sa afla inca in faza lunii de miere, in ceea ce priveste casnicia lor. Rachel a mai adaugat de asemenea ca este proaspat casatorita si ca aceasta chestiune este una privata, iar intrebarile cu privire la viata ei personala o fac pur si simplu sa roseasca.

In ciuda refuzului sau de a vorbi despre casatorie, vedeta in varsta de 41 de ani a povestit totusi ca ea si Daniel se cunosteau cu mult inainte de a lucra impreuna la productia Dream House (Casa de vis) si a dorit sa nege toate zvonurile aparute despre  posibila ei sarcina, afirmand ca nu va mai face niciodata comentarii pe astfel de teme.

 

Rachel Weisz este o actrita foarte cunoscuta, rasplatita cu numeroase premii de-a lungul carierei sale, iar in momentul de fata o puteti urmari in productia Dream House (Casa de vis). Cat despre Daniel Craig… acesta nu mai are nevoie de nicio prezentare.

 

Text: Ruxandra Raica

noiembrie 22nd, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate