Ramai in forma cu Kate Hudson!

Ramai in forma cu Kate HudsonKate Hudson a realizat propria si prima sa colectie vestimentara, o linie de haine sport in colaborare cu retailerul JustFab si care va fi lansata in luna octombrie a acestui an. Linia presupune atat obiecte vestimentare cat si accesorii si se va numi Fabletics, actrita declarand ca s-a inspirat chiar din viata sa agitata, hainele fiind dedicate femeilor care lucreaza foarte mult si „mamelor pe fuga”.

„Am fost dintotdeauna o persoana activa, iar odata cu nasterea celor doi baieti, viata mea a devenit si mai ocupata. Pentru ca sunt o mama care lucreaza, stiu ce inseamna sa fugi de colo-colo, de la o activitate la alta. Cateodata, chiar nu ai timp sa te schimbi, dar cu toate astea vrei sa arati bine, fie ca mergi la yoga, alergi sau te intalnesti cu prietenii inainte de a-ti lua copiii de la scoala. Am creat aceasta linie vestimentara pentru a oferi femeilor active haine fashion, functionale si acceptabile din punct de vedere al pretului”, a declarat Hudson.
    Fabletics va include topuri, colanti, jachete si accesorii. Din ce in ce mai multe actrite incep sa se lanseze in lumea modei, iar noua ne place si asteptam sa vedem rezultatele.

Text: Ruxandra Raica