Randi : “Barbatii sunt vanatori de caprioare!”

Randi : “Barbatii sunt vanatori de caprioare!”O privire blanda si cuceritoare, un zambet natural si o vorba dulce pot cuceri orice femeie. Cel putin asa ne place noua, barbatilor, sa credem cand ne uitam dimineata in oglinda si ne pregatim de iesit la vanatoare. Insa Randi vede altfel lucrurile, totul se leaga de material si de practic. Toate ponturile pe care alta data le credeam la zi sunt de domeniul trecutului.

“Am nevoie de spatiu!”
Cea mai mare greseala a unei femei intr-o relatie este posesivitatea prea mare. “Femeia incearca sa ne acapareze 100% atentia, lucru ce nu ne este deloc caracteristic. Avem nevoie de spatiu, sa iesim cu baietii sau alte activitati similare.

Nu prea pot vorbi din experienta, deoarece programul incarcat cu Morandi nu-mi permite relatii. Mai flutura din cand in cand cate o tipa prin viata mea, dar eu ma concentrez asupra carierei.

 

“Femeile cred in povesti!”
Se spune ca iubim diferit. Unul dintre punctele unde barbatii si femeile nu vor fi niciodata egali. “Suntem mai superficiali, mai putin posesivi si mai detasati”. Posesivitatea redusa este un gest de iubire, pentru ca asta ne dorim si noi. “Este o diferenta de maturitate pe care o acuza femeile, adevarul fiind ca suntem mai pragmatici. Ele cred prea mult in povesti!” Si nu traim deloc in basme! Astazi totul se leaga de material. “In 80% din relatiile de azi femeia prefera barbatii cu bani in pofida altor calitati precum frumusetea sau inteligenta”. Poate singurul lucru detasat de material, care tine o relatie in picioare, sunt copiii, care ajung traumatizati in cazul in care parintii nu se despart de dragul lor. “La mine astept sa vina barza, cand o vrea ea!”

Caseta: “Cele trei atuuri ale unei femei care ma poate cuceri sunt personalitatea, umorul si fizicul, nu neaparat in aceasta ordine.”

Text: Mihnea Ratte