Randi, inca o vedeta care s-a alaturat campaniei “Romania, tara inimilor mari!”

Randi secundaraOrice ar spune unii sau altii, Romania este o tara frumoasa, cu oameni frumosi si destepti, cu locuri care iti taie pur si simplu respiratia, cu valori si cu „zestre” transmisa din generatie in generatie. Si tocmai pentru ca ne pasa de romani si de tara noastra, sustinem campania “Romania, tara inimilor mari!”, campanie initiata de televiziunea online Sensotv.ro cu participarea Farmaciilor Catena.

Vrem sa schimbam imaginea negativa a tarii, fapt pentru care am adunat mai multe vedete si le-am intrebat pur si simplu de ce iubesc Romania. Unele dintre raspunsurile haioase, insa in acelasi timp realiste, ne-au bucurat enorm. De pilda, simpaticul Randi (Andrei Ropcea), unul dintre cei mai ravniti burlaci din showbizz-ul autohton, declara ca Romania este o tara construita pe toate gusturile. Si daca iarna vinul fiert este la mare cautare, primavara spritul este la putere. Berea face deliciul verii, iar toamna, mustul stropeste cu savoarea lui ultimele zile caldute.

Ce mai, romanii muncesc din greu, ca doar de aceea avem ingineri peste tot in lumea asta, din ale caror maini si minte ies inventii fabuloase, dar romanii stiu sa se si distreze. Suntem un popor primitor, nu incetam sa uimim, iar cine a venit macar o data in Romania s-a indragostit iremediabil. Sustine si tu, alaturi de Catena si de revista Tonica, campania “Romania, tara inimlor mari!”

Asculta-l pe Randi chiar aici

Text: Ruxandra Raica