Raportul medicilor legisti clarifica moartea lui Whitney Houston

Raportul medicilor legisti clarifica moartea lui Whitney HoustonCantareata Whitney Houston a decedat in februarie, insa pana acum motivele mortii sale nu se stiau exact, fapt care a dus la lansarea unui numar mare de speculatii. Raportul medicilor legisti a aratat ca Whitney a murit din cauza inecului accidental, cauzat de problemele sale de inima si abuzul de cocaina.

In corpul cantaretei s-au gasit o serie de substante interzise si periculoase: cocaina, marijuana, Xanax, Flexeril si Benadryl. Surse din randul investigatorilor spun ca este foarte posibil ca Whitney sa fi suferit un atat de cord care a facut-o sa isi piarda cunostinta si sa se inece. Atacul de cord a fost declansat de intarirea arterelor, ca rezultat al abuzului de cocaina.

Whitney era cunoscuta pentru problemele sale cu alcoolul si abuzul de droguri, iar prietenii sai au declarat ca nu sunt socati ca a murit atat de devreme.

Text: Bianca Badescu

martie 28th, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate